• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Jesli progesteron byl tak na granicy wtedy, musze go wesprzec lekami? Nie wiem czy to to, czy wada, czy cos innego, ja pierdziele :( jest mi tak przykro.. zaskoczylo.. zaskoczylo i poszlo wszystko w dupe.. moze jakbym wtedy poszla po ta liteine i sama zadecydowala zeby ja wziac byloby inaczej..
Ale też nie wiadomo czemu tak się stało, więc lepiej z lekarzem przegadać temat, bo sztucznie wydłużać cykl jak ciaza się nie utrzyma to i tak bez sensu wg mnie 🤔 ale może coś się dzieje i jakas niedomoga jest 🤔 to Twój pierwszy biochem?

Gratuluję❤️❤️❤️ Mój nie wie chyba ,że aż tak się wkręciam w forum😜 Ja mam zakaz pucowania się z tematem wszędzie! W pracy(tu już koleżanki zaczynają się domyślać, to przeze mnie, bo ja jestem taka" dobra" w tajemnicę, że nawet dziś w nocy w śnie wyśpiewałam wszystko całej rodzinie🤣)
Przez to co przeszliśmy, nie umiemy jeszcze się chyba cieszyć w pełni... Jest w nas lęk, ale ja mam tyle pozytywnego przeczucia, że tym razem będzie ok🙏

W ogóle to moja córka(15), którą chcemy uchronić rzęs stresem związanym z niepewnością, zaczęła coś podejrzewać🤦‍♀️ Znalazła pozytywny test w łazience🙊🙉🙈 Próbowałam wmówić Jej, że to jeszcze po sprawdzaniu czy beta schodzi po poronieniu...
Przyszła do mnie z testem(który w żartach dostała od koleżanek na urodziny) i kazała mi na niego sikać🤣 uff na szczęście miałam opróżniony pęcherz...
Ale mam wyrzuty bo nienawidze jej okłamywać! Ale widziałam jak przeżyła naszą strate... z drugiej strony Ona samq powiedziała że chciałaby mimo wszystko kolejnym razem też wiedzieć od początku. Chyba jak piątkowe badanie będzie ok. To nasikam jej na ten test, niech ma!😉

Musi być dobrze❤️ Ja mogę Ci powiedziec, że od początku wraca do mnie to odczucie jak na okres i mimo, że widziałam wysoki prożek 12dpo..to i tak chodzę kontrolować do toalety🤷‍♀️ Podobno to normalny objaw rozciągania się wszystkiego...
Oby było w macicy zagnieżdżone to dla mnie najważniejsze.
Nie wiem czy proga badać czy dać sobie spokój.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry