Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale też nie wiadomo czemu tak się stało, więc lepiej z lekarzem przegadać temat, bo sztucznie wydłużać cykl jak ciaza się nie utrzyma to i tak bez sensu wg mnieJesli progesteron byl tak na granicy wtedy, musze go wesprzec lekami? Nie wiem czy to to, czy wada, czy cos innego, ja pierdzielejest mi tak przykro.. zaskoczylo.. zaskoczylo i poszlo wszystko w dupe.. moze jakbym wtedy poszla po ta liteine i sama zadecydowala zeby ja wziac byloby inaczej..
Tulę Cię mocnoNie mam sily..
Oby było w macicy zagnieżdżone to dla mnie najważniejsze.GratulujęMój nie wie chyba ,że aż tak się wkręciam w forum
Ja mam zakaz pucowania się z tematem wszędzie! W pracy(tu już koleżanki zaczynają się domyślać, to przeze mnie, bo ja jestem taka" dobra" w tajemnicę, że nawet dziś w nocy w śnie wyśpiewałam wszystko całej rodzinie
)
Przez to co przeszliśmy, nie umiemy jeszcze się chyba cieszyć w pełni... Jest w nas lęk, ale ja mam tyle pozytywnego przeczucia, że tym razem będzie ok
W ogóle to moja córka(15), którą chcemy uchronić rzęs stresem związanym z niepewnością, zaczęła coś podejrzewaćZnalazła pozytywny test w łazience
Próbowałam wmówić Jej, że to jeszcze po sprawdzaniu czy beta schodzi po poronieniu...
Przyszła do mnie z testem(który w żartach dostała od koleżanek na urodziny) i kazała mi na niego sikaćuff na szczęście miałam opróżniony pęcherz...
Ale mam wyrzuty bo nienawidze jej okłamywać! Ale widziałam jak przeżyła naszą strate... z drugiej strony Ona samq powiedziała że chciałaby mimo wszystko kolejnym razem też wiedzieć od początku. Chyba jak piątkowe badanie będzie ok. To nasikam jej na ten test, niech ma!
Musi być dobrzeJa mogę Ci powiedziec, że od początku wraca do mnie to odczucie jak na okres i mimo, że widziałam wysoki prożek 12dpo..to i tak chodzę kontrolować do toalety
Podobno to normalny objaw rozciągania się wszystkiego...
Wiem co czujesz
U nas też tak byłoCzęsto jest tak, że cykl po biochemie jest szczęśliwy. Znam kilka takich przypadków i mam wielką nadzieję, że u mnie tak samo będzie.