Waska93
Fanka BB :)
Przykro mi..Nie mam sily..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi..Nie mam sily..
Teraz juz nie.. teraz juz nie widze szans. Mowie o kolejnych cyklach..Ale też nie wiadomo czemu tak się stało, więc lepiej z lekarzem przegadać temat, bo sztucznie wydłużać cykl jak ciaza się nie utrzyma to i tak bez sensu wg mnieale może coś się dzieje i jakas niedomoga jest
to Twój pierwszy biochem?
Znam te emocje niestety, ale nie można się poddawaćTeraz juz nie.. teraz juz nie widze szans. Mowie o kolejnych cyklach..
pierwszymialo nigdy nie byc
![]()
Bardzo mocno Cię przytulam
To jesteśmy w podobnym wieku. Ja za miesiąc 37. I mam 4,5.Jestem w identycznej sytuacji, moja córka końcem października skończy 7 latW głowie często mam myśli czy napewno chce znów pchać się w pieluchy, nieprzespane nocki i cały ten majdan ciążowy w wieku 36 lat ale z drugiej strony bardzo chce drugiego dziecka i dla niej rodzeństwa więc wybór mimo wątpliwości jest prosty
![]()
Widzę każda z nas ma takie myśli. Chyba to normalne..a Ty w jakim jesteś wieku?No ja czasami też mam takie myśli - moja córka w dzień matki kończy 4 lata i sama jestem ciekawa czy się nam wg uda zajść w ciążę czy wcześniej "zmądrzeje" i zakończymy starania albo jak już zobaczę te dwie kreski, bety będą ok, ciąża się utrzyma do pierwszego USG z serduszkiem itd. Że będzie szło w dobrą stronę - to czy się będę cieszyć czy bać? jak młoda się pogodzi z tym ,że będzie małe bobo,czy ogarnę wychodzenie z nią do szkoły z bobasem może na cucku itd. ?
Staram się nie wybiegać tak w przód ale czasami się zadręczam takimi myślami - a przecież wiadomo,że sobie poradzimy ze wszystkim![]()