Zestresowana13
Fanka BB :)
No to teraz działaj, skonsultuj te wyniki i biochem z ginem a mąż niech zrobi badanie i może coś się wyjaśniCo prawda nie pod rzad, ale 2 cykle temu bylo z 9.70 jakos tak, a teraz 10..
No wlasnie mial isc w marcu..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to teraz działaj, skonsultuj te wyniki i biochem z ginem a mąż niech zrobi badanie i może coś się wyjaśniCo prawda nie pod rzad, ale 2 cykle temu bylo z 9.70 jakos tak, a teraz 10..
No wlasnie mial isc w marcu..
kochana dobrze żebyś poszła do dobrego lekarza który Cię pokieruje bo bezsensu robić na własną rękę szczególnie, że większość jest prywatnych.Estradiol w 7dpo mialam kolo 170-180 wiec wydaje mi sie, ze tu nie mam problemu.. tylko wtedy prozek lekko ponizej 10, a teraz 10.. a to co piszesz, jakie badania krwi wykonac, zeby wiedziec?
Teraz nic a nic u siebie nie zauważyłam.Ja dostalam jakies bladoróżowe plamienie. Jakos mnie zaniepokoiło. Niby czytalam ze moze byc implantacja ale czy to nie mit troche z tym krwawieniem implanatcyjnym?
Podobno występuje ale u około 30% kobiet, gdzieś tak mi się obiło o uszyJa dostalam jakies bladoróżowe plamienie. Jakos mnie zaniepokoiło. Niby czytalam ze moze byc implantacja ale czy to nie mit troche z tym krwawieniem implanatcyjnym?
Dokładnie.. Wydałam majątek na szukanie przyczyny w sobie, bo nie dopuszczałam do siebie myśli, że coś może być i męża nie tak.. Pierwsze dziecko z pierwszego strzała, bez nałogów, normalny tryb życia.. A u mnie kiedyś anoreksja itp., lekarze rozkładali ręce, bo u mnie wyniki idealne.. (tylko mutacje wyszly) I w końcu mąż zrobił badanie i wszystko sie rozjaśniło..Wyślij małża na podstawowe badanie nasienia, nie zrzucają na siebie odpowiedzialności za niepowodzenie... Dla niego to max 15 minut i 150 zł. A nie jakieś skomplikowane procedury![]()
No właśnie w poprzednich ciążach nigdy nie mialam czegos takiego. Teraz jednak juz wiek inny to moze i hormony cos nie dzialaja jak trzeba.Podobno występuje ale u około 30% kobiet, gdzieś tak mi się obiło o uszyz drugiej strony może też to oznaczac wiele innych rzeczy, np właśnie niedomoge lutealną... Pozostaje Ci czekać i trzymać kciuki
![]()
Pierwsze krwawienie po odstawieniu tabletek zawsze było u mnie szybciej. Nie pamiętam czy potwierdzałaś owulację badaniem progesteronu z krwi?No właśnie w poprzednich ciążach nigdy nie mialam czegos takiego. Teraz jednak juz wiek inny to moze i hormony cos nie dzialaja jak trzeba.