KiedyPytam
Fanka BB :)
No właśnie też dostałam szoku że cewnik zakładająDzień dobry
Lecę do pracy. Kto testuje? Powodzenia!
Ja nie słyszałam żeby do histeroskopia był cewnikona jest traktowana jak krótki zabieg no ale musisz się dowiedzieć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie też dostałam szoku że cewnik zakładająDzień dobry
Ja nie słyszałam żeby do histeroskopia był cewnikona jest traktowana jak krótki zabieg no ale musisz się dowiedzieć.
Cewnik?![]()
Nie doprecyzowałam chodziło mi o cewnik Foleya. Nie taki by był wprowadzony do pęcherz.Dzień dobry
Aaaaa ufNie doprecyzowałam chodziło mi o cewnik Foleya. Nie taki by był wprowadzony do pęcherz.
Damy radęUkladam sobie to powoli w glowie, bede dzwonic do lekarza i zorganizuje cos na ksztalt monitoringu, chce sie wbic pomiedzy owu, mam nadzieje, ze przyjdzie w terminie, bo sa swieta i kilka dni odpadnie.. ale jak bedzie ok to poniedzialek przed, owu w srode i w piatek moge isc nie?
bankowo zapytam o prozka po owu, dobrze, ze w miedzyczasie przez te cykle robilam jakies badania krwi, to nie pojde na pusto, dobrze, ze zrobilam ta bete, to tez bedzie mial podkladke.. ale juz w zyciu nie pojde tak wczesnie.. ile stresu sie najadlam, 3 kg schudlam przez ten stres..
U mnie bielsze nie będzie, bo się złamałam rano na ostatni test.Dzień dobry
U mnie planowo owu byłaby w wielką sobotę, ale liczę się z rozjazdami przez kilka cykli więc zobaczymy…Damy radęumówiłam się na teleporade w tym tygodniu, do lekarza, który w styczniu diagnozowal mi to poronienie, mam nadzieję, że też mnie na coś skieruje, jeszcze owu tak pechowo wypada zaraz przed tymi świętami
![]()
No wlasnie ja mam identycznie.. ciezko cos wrzucic w kalendarz, bo nie wiem jak beda pracowac, a sobota i poniedzialek odpada z zalozenia..Damy radęumówiłam się na teleporade w tym tygodniu, do lekarza, który w styczniu diagnozowal mi to poronienie, mam nadzieję, że też mnie na coś skieruje, jeszcze owu tak pechowo wypada zaraz przed tymi świętami
![]()