• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Ukladam sobie to powoli w glowie, bede dzwonic do lekarza i zorganizuje cos na ksztalt monitoringu, chce sie wbic pomiedzy owu, mam nadzieje, ze przyjdzie w terminie, bo sa swieta i kilka dni odpadnie.. ale jak bedzie ok to poniedzialek przed, owu w srode i w piatek moge isc nie?
bankowo zapytam o prozka po owu, dobrze, ze w miedzyczasie przez te cykle robilam jakies badania krwi, to nie pojde na pusto, dobrze, ze zrobilam ta bete, to tez bedzie mial podkladke.. ale juz w zyciu nie pojde tak wczesnie.. ile stresu sie najadlam, 3 kg schudlam przez ten stres..

@Kaalaa jesteś twarda babka. Już czuję w Twoich postach że się dźwigasz. Zobaczysz że się uda niedługo. Idź tylko do tego lekarza tak jak słusznie zdecydowałaś. I nie odpuszczaj. Nawet jak Ci powie że wszystko ok, że biochemy się zdarzają powiedz że chcesz chociaż podstawowa diagnostykę jakaś by się przyjrzał sprawie. A nóż widelec potrzeba zwykłego duphastonu, luteiny czy coś. I przede wszystkim idź dzień dwa po owulacji i niech on sprawdzi jak ta owulacja wygląda na obrazie USG.

Trzymaj się 😚

Ukladam sobie to powoli w glowie, bede dzwonic do lekarza i zorganizuje cos na ksztalt monitoringu, chce sie wbic pomiedzy owu, mam nadzieje, ze przyjdzie w terminie, bo sa swieta i kilka dni odpadnie.. ale jak bedzie ok to poniedzialek przed, owu w srode i w piatek moge isc nie?
bankowo zapytam o prozka po owu, dobrze, ze w miedzyczasie przez te cykle robilam jakies badania krwi, to nie pojde na pusto, dobrze, ze zrobilam ta bete, to tez bedzie mial podkladke.. ale juz w zyciu nie pojde tak wczesnie.. ile stresu sie najadlam, 3 kg schudlam przez ten stres..
Damy radę 😘 umówiłam się na teleporade w tym tygodniu, do lekarza, który w styczniu diagnozowal mi to poronienie, mam nadzieję, że też mnie na coś skieruje, jeszcze owu tak pechowo wypada zaraz przed tymi świętami 🥴

reklama
Damy radę 😘 umówiłam się na teleporade w tym tygodniu, do lekarza, który w styczniu diagnozowal mi to poronienie, mam nadzieję, że też mnie na coś skieruje, jeszcze owu tak pechowo wypada zaraz przed tymi świętami 🥴
No wlasnie ja mam identycznie.. ciezko cos wrzucic w kalendarz, bo nie wiem jak beda pracowac, a sobota i poniedzialek odpada z zalozenia..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry