• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Hej. Ja w drodze do pracy. Wczoraj okres mi sie rozkręcił na dobre, do tego się chyba czymś strułam bo na wieczór dostałam rewolucji żołądkowych. Przez to ze bralam tabletki 9miesiecy to zapomnialam jak to męczące jest mieć okres. Dalej mi niedobrze i jakis ciężar mam na żołądku, ale liczę mocno że ten cykl już będzie normalny a nie 20dni. Milego dnia wszystkim

Hej. Ja w drodze do pracy. Wczoraj okres mi sie rozkręcił na dobre, do tego się chyba czymś strułam bo na wieczór dostałam rewolucji żołądkowych. Przez to ze bralam tabletki 9miesiecy to zapomnialam jak to męczące jest mieć okres. Dalej mi niedobrze i jakis ciężar mam na żołądku, ale liczę mocno że ten cykl już będzie normalny a nie 20dni. Milego dnia wszystkim
Ja sobie to tłumacze tak, że pierwszy cykl rozpoczyna się w momencie kiedy jeszcze hormony z tabletek są obecne w organiźmie - bo krwawienie występuje w przerwie z odstawienia. Z tej uwagi mają one jeszcze wpływ na cykl w którym się odstawiło. Wierzę, że następny już będziesz miała prawidłowy. Pamiętaj jednak, że czasami 6 miesięcy trwa uregulowanie cyklu i na początku też możesz mieć różnie 😁

reklama
Hej, ja siknęłam jeszcze raz na doza dziś i one chyba mają taką kredę testową bo pod światło widzę ale ogólnie to biel.
Więc pewnie jutro przyjdzie okres i zaczynamy od nowa

Załączniki

• IMG_0849.jpeg
    IMG_0849.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 91

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry