• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

My poprzednio powiedzieliśmy możnemu bratani jego żonie bo akurat byliśmy razem na wakacjach a ja ani kawy ani piwka to oni by i tak się zczaili sle niestety to długo nie trwało …
Zakupiłam facelle odbiorę jak będę wracać z cytologii dziś 🙊

reklama
@Zestresowana13 test pozytywny w 22 DC to rzadkość u ciężarnych, chyba 10 proc kobiet może zobaczyć na tym etapie krechę. Testuj dalej.
Ja w tym miesiącu twoja owulacyjna koleżanka więc też sikłam, oczywiście biało ale szczerze jeszcze nigdy tak wcześnie nie sikałam hehe i już stwierdzam że całkiem mi na dekiel daje. :)
Ten spadek temperatury mocno mi namieszał w głowie i w połączeniu z tym ładnym progesteronem już naprawdę liczyłam że cokolwiek zobaczę 🤐🫣 a Ty jak się czujesz? Jakieś objawy?

Nie no nie wytrzymam 🤐🤣

Załączniki

• Screenshot_20260316_082041_com.android.chrome-01.jpeg
    Screenshot_20260316_082041_com.android.chrome-01.jpeg
    168,8 KB · Wyświetleń: 108
Hej. Ja w drodze do pracy. Wczoraj okres mi sie rozkręcił na dobre, do tego się chyba czymś strułam bo na wieczór dostałam rewolucji żołądkowych. Przez to ze bralam tabletki 9miesiecy to zapomnialam jak to męczące jest mieć okres. Dalej mi niedobrze i jakis ciężar mam na żołądku, ale liczę mocno że ten cykl już będzie normalny a nie 20dni. Milego dnia wszystkim
Ja w pierwszych cyklach po odstawieniu tez wczesniej mialam owu o 4 dni niz mam teraz, ja bralam inofem, dosyc sprawnie sobie poradzil z uregulowaniem, ale to wiesz.. lekarzem nie jestem :D
28dc, mogę skoczyć do rosska to nie problem i jeszcze dzisiaj zrobię facelle ale wiecie jaki jest nastrój jak się taka biel zobaczy dzień przed okresem już się płakać chce
Spokojnie! Poczekaj jeszcze ♥️
To ja zrobiłam wczoraj ostatni jaki miałam na pamiątkę dla siebie to Wam wrzucam 😁
Uoo, a ile masz dpo wczoraj? W sensie ile dni po jest taka giga krecha?
Dzień dobry ☕ U mnie dziś 9 dpo, 22 dzień cyklu i wykres temperatury zrobił mi nadzieję nie powiem, nie mogłam spac całą noc a kiedy już się zebrałam w sobie i wstałam zrobić sikańca to zobaczyłam to co zawsze... Bielsze nie będzie 😭🤷‍♀️
Zanim gemini cos napisal, ja tez chcialam powiedziec, ze ja nie jestem pewna bieli, testuj dalej!

Dzień dobry,
Ja witam się z lotniska :) za chwilę lecimy do Polski i po wylądowaniu idziemy na seminogram :D chociaż mam przeczucie, że to we mnie coś jest nie tak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry