To był sarkazm, żart. Zdecydowanie żadna technologia AI nie powinna zastępować konsultacji lekarskiejWłasnie w takim przypadku nie i radzę nie robić sobie nadziei tym co pisze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To był sarkazm, żart. Zdecydowanie żadna technologia AI nie powinna zastępować konsultacji lekarskiejWłasnie w takim przypadku nie i radzę nie robić sobie nadziei tym co pisze![]()
Mi chodziło o odczytywanie testów. Jeszcze jednak kuleje.To był sarkazm, żart. Zdecydowanie żadna technologia AI nie powinna zastępować konsultacji lekarskiej
Ja nic nie czuję, jestem na progesteronie dopochwowo i wszystkie objawy mogą być mylące tak czy siak.Ten spadek temperatury mocno mi namieszał w głowie i w połączeniu z tym ładnym progesteronem już naprawdę liczyłam że cokolwiek zobaczęa Ty jak się czujesz? Jakieś objawy?
Jadę za moment na betę, ale normalnie zasypiam na siedząco. Od wczoraj taka jestem senna, że gdzie usiądę tam mogę spać.![]()
Z moich wyliczeń 19 DPOJa w pierwszych cyklach po odstawieniu tez wczesniej mialam owu o 4 dni niz mam teraz, ja bralam inofem, dosyc sprawnie sobie poradzil z uregulowaniem, ale to wiesz.. lekarzem nie jestem
Spokojnie! Poczekaj jeszcze
Uoo, a ile masz dpo wczoraj? W sensie ile dni po jest taka giga krecha?
Zanim gemini cos napisal, ja tez chcialam powiedziec, ze ja nie jestem pewna bieli, testuj dalej!
Mi się śnił taki w poprzednim cyklu a w tym się udało![]()
E tam nie sądzęGemini widzi więcej.Może to dobry znak!
Hah dobry bajerant!E tam nie sądzęnapisałam że ja nic nie widzę to odpowiedział że przy jego wysokich kontrastach on widzi nagromadzenie pigmentu a ludzkie oko tego nie dostrzeże
no no, srutututu majtki z drutu
![]()
Za długo się nasiedziałaś na staraczkach, ale mam przeczucie, że teraz już wszystko pójdzie po Twojej myśliDzwoniłam właśnie do pani doktor u której byłam niedawno (gin-endo), najbliższy termin na 13 kwietnia ale jak coś się zwolni to będą dzwonić. Mówiłam o ciążach pozamacicznych w przeszłości to mają na uwadze, najwyżej do jej męża pójdę zobaczyć chociaż czy się zagnieździło w macicy. I tak szybciej jak za tydzień-dwa to nie ma sensu bo nic nie będzie widać jeszcze pewnie. Byle pęcherzyk zobaczyć w tej macicy.
Dziś ta beta, w środę powtórka.
Boże jak ja bym chciała żeby to już było to.
Wczoraj się przekomarzaliśmy z chłopem o imię dla malucha.Ale z paroma jesteśmy zgodni. Kolejne nasze marzenie ale nie musi się spełniać to syn.
![]()