• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Ja w pierwszych cyklach po odstawieniu tez wczesniej mialam owu o 4 dni niz mam teraz, ja bralam inofem, dosyc sprawnie sobie poradzil z uregulowaniem, ale to wiesz.. lekarzem nie jestem :D

Spokojnie! Poczekaj jeszcze ♥️

Uoo, a ile masz dpo wczoraj? W sensie ile dni po jest taka giga krecha?

Zanim gemini cos napisal, ja tez chcialam powiedziec, ze ja nie jestem pewna bieli, testuj dalej!
Z moich wyliczeń 19 DPO 😁

Dzwoniłam właśnie do pani doktor u której byłam niedawno (gin-endo), najbliższy termin na 13 kwietnia ale jak coś się zwolni to będą dzwonić. Mówiłam o ciążach pozamacicznych w przeszłości to mają na uwadze, najwyżej do jej męża pójdę zobaczyć chociaż czy się zagnieździło w macicy. I tak szybciej jak za tydzień-dwa to nie ma sensu bo nic nie będzie widać jeszcze pewnie. Byle pęcherzyk zobaczyć w tej macicy.
Dziś ta beta, w środę powtórka.
Boże jak ja bym chciała żeby to już było to. 🥹
Wczoraj się przekomarzaliśmy z chłopem o imię dla malucha. 😅 Ale z paroma jesteśmy zgodni. Kolejne nasze marzenie ale nie musi się spełniać to syn. 🙈🤭

reklama
Dzwoniłam właśnie do pani doktor u której byłam niedawno (gin-endo), najbliższy termin na 13 kwietnia ale jak coś się zwolni to będą dzwonić. Mówiłam o ciążach pozamacicznych w przeszłości to mają na uwadze, najwyżej do jej męża pójdę zobaczyć chociaż czy się zagnieździło w macicy. I tak szybciej jak za tydzień-dwa to nie ma sensu bo nic nie będzie widać jeszcze pewnie. Byle pęcherzyk zobaczyć w tej macicy.
Dziś ta beta, w środę powtórka.
Boże jak ja bym chciała żeby to już było to. 🥹
Wczoraj się przekomarzaliśmy z chłopem o imię dla malucha. 😅 Ale z paroma jesteśmy zgodni. Kolejne nasze marzenie ale nie musi się spełniać to syn. 🙈🤭
Za długo się nasiedziałaś na staraczkach, ale mam przeczucie, że teraz już wszystko pójdzie po Twojej myśli 🫶🏻

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry