• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Hej, proszę o pomoc dziewczyn które przyjmowały po stymulacji progesteron. Chciałam was dopytać czy odstawiłyście po 10 dniach według zaleceń lekarza czy ewentualnie czekałyście na rozwój sprawy ? Jestem dziś 10/11 dpo od 2/3 dni czuje ciagniecia w macicy w krzyżu oraz w biodrach. Piersi dopiero dziś robią się bardziej pełne, oczywiście dzisiaj test negatywny.

Hej, proszę o pomoc dziewczyn które przyjmowały po stymulacji progesteron. Chciałam was dopytać czy odstawiłyście po 10 dniach według zaleceń lekarza czy ewentualnie czekałyście na rozwój sprawy ? Jestem dziś 10/11 dpo od 2/3 dni czuje ciagniecia w macicy w krzyżu oraz w biodrach. Piersi dopiero dziś robią się bardziej pełne, oczywiście dzisiaj test negatywny.
Ja mam zalecony progesteron 3dpo przez 12 dni i potem test albo beta 🙂

Ja właśnie już się umówiłam na drożność. Jadę w czwartek, rano na 8 mam się stawić na izbę przyjęć. Lekarz napisał proszę zabrać szlafrok, koszule i skierowanie. Także jestem zadowolona, że nabiera wsytsko tempa 😁😁 zobaczymy co tam w dole piszczy. Przed pierwszą ciąża miałam robione i wyszło, że jeden niedrożny, a drugi chyba się wtedy udrożnił, bo udało się zajść. Także liczę na owocny miesiąc 🥰🥰

@Olka1987 a Ty też jakoś w najbliższym czasie nie idziesz na pierwszą wizytę?
Ja akurat mam lekarza który w między czasie od mojego pierwszego porodu założył klinikę niepłodności więc ja do niego w sumie już chodzę do klinik, ale na razie próbowaliśmy naturlanie. Ale dzisiaj czekam na wyniki TSH i jutro wizyta. Jak będzie ok to mamy ruszać z procedurą/dokumentami itd bo już on też nie widzi sensu żeby czekać

Dzień dobry ☕ U mnie dziś 9 dpo, 22 dzień cyklu i wykres temperatury zrobił mi nadzieję nie powiem, nie mogłam spac całą noc a kiedy już się zebrałam w sobie i wstałam zrobić sikańca to zobaczyłam to co zawsze... Bielsze nie będzie 😭🤷‍♀️
Ja jestem chora psychicznie i widzę jakieś ultra duszki 😱🤪
1000014899.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry