• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Ja właśnie już się umówiłam na drożność. Jadę w czwartek, rano na 8 mam się stawić na izbę przyjęć. Lekarz napisał proszę zabrać szlafrok, koszule i skierowanie. Także jestem zadowolona, że nabiera wsytsko tempa 😁😁 zobaczymy co tam w dole piszczy. Przed pierwszą ciąża miałam robione i wyszło, że jeden niedrożny, a drugi chyba się wtedy udrożnił, bo udało się zajść. Także liczę na owocny miesiąc 🥰🥰
O. To obie mamy diagnostykę w czwartek 🤭

Ale już z fasolką na pokładzie 🫛
Wiesz co, na tym etapie to byłam 6 razy, więc dopóki nie zobaczę tej fasolki na USG to jeszcze nie będę spokojna, że jest na pokładzie.
Przy pozamacicznych beta była czterocyfrowa a a jednak no nie było nic na USG - takie miałam dwa przypadki, pierwsza moja ciąża to totalnie pozamaciczna bo pękł mi jajowodów, krwotok wewnętrzny i zagrożenie życia. No i oprócz tego 3 biochemy. Także na razie to tak lekko stąpam po tym gruncie.
Nawet przyrost tej bety gdzieś do właśnie czterocyfrowej może być prawidłowy przy pozamacicznej, potem dopiero zwalnia.
Tak bardzo bym chciała, że by ta ciąża była z happy endem i staram się żyć tą nadzieją.

A jak się potwierdzi to kolejny lęk bo mam nieprawidłowy kariotyp więc czeka mnie amniopunkcja w ciąży i znów czekanie na wyniki i wiara, że będą prawidłowe. Tu mam nadzieję, że suplementy które brałam czyli NAC, koenzym Q10 itp pomógł i komórka jajowa była naprawdę super jakości i bez obciążenia genetycznego i oby mój partner miał silniejsze, zdrowsze geny. 😅

Hej dziewczyny,
Ja mam dziś termin miesiączki i oczywiście sikam już nie wiem który raz. Chociaż wczoraj brzuch mnie już Ćmil jak na okres.
Ale dzisiejsze sikanie wyskoczyły szybciej i jakby wyraźniejsze 🥹

Załączniki

• IMG_0861.jpeg
    IMG_0861.jpeg
    3,3 MB · Wyświetleń: 111
  • IMG_0860.jpeg
    IMG_0860.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 111
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama