mariposa_
Fanka BB :)
Ale już z fasolką na pokładzieJa też 97 i bez dzieci jeszcze.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale już z fasolką na pokładzieJa też 97 i bez dzieci jeszcze.![]()
O. To obie mamy diagnostykę w czwartekJa właśnie już się umówiłam na drożność. Jadę w czwartek, rano na 8 mam się stawić na izbę przyjęć. Lekarz napisał proszę zabrać szlafrok, koszule i skierowanie. Także jestem zadowolona, że nabiera wsytsko tempazobaczymy co tam w dole piszczy. Przed pierwszą ciąża miałam robione i wyszło, że jeden niedrożny, a drugi chyba się wtedy udrożnił, bo udało się zajść. Także liczę na owocny miesiąc
![]()
O kurde o tym nie pomyślałamDobry, ja dalej czekam na okres, boje sie, ze owu przyjdzie w swieta i to zaburzy calkowicie moje plany z lekarzem… mam nadzieje, ze mimo wszystko mi sie uda..
Wiesz co, na tym etapie to byłam 6 razy, więc dopóki nie zobaczę tej fasolki na USG to jeszcze nie będę spokojna, że jest na pokładzie.Ale już z fasolką na pokładzie![]()
W no to proszę pani trzeba udać się na betę! Toż to ciąża jak nic!Hej dziewczyny,
Ja mam dziś termin miesiączki i oczywiście sikam już nie wiem który raz. Chociaż wczoraj brzuch mnie już Ćmil jak na okres.
Ale dzisiejsze sikanie wyskoczyły szybciej i jakby wyraźniejsze![]()
W no to proszę pani trzeba udać się na betę! Toż to ciąża jak nic!Gratki!
![]()