somnea
Fanka BB :)
@Zestresowana13 a jak u Ciebie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie, święta.. staram się nie myśleć jeszcze ale już wiem, że przez święta będę kombinowała z drożnościąDobry, ja dalej czekam na okres, boje sie, ze owu przyjdzie w swieta i to zaburzy calkowicie moje plany z lekarzem… mam nadzieje, ze mimo wszystko mi sie uda..
No druga krecha jak nic! GratulacjeHej dziewczyny,
Ja mam dziś termin miesiączki i oczywiście sikam już nie wiem który raz. Chociaż wczoraj brzuch mnie już Ćmil jak na okres.
Ale dzisiejsze sikanie wyskoczyły szybciej i jakby wyraźniejsze![]()
Oo kurde co to może być?Hej..nie spałam wczorajsza noc. I nie spałam dzisiejsza noc. Dzisiaj w nocy budziłam się, bolały mnie ręce, barki, plecy, nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Było mi raz gorąco raz zimno, oblewały mnie poty.
Obudziłam się mokra jak szczur. Do tej.pory mnie taki potny gorąc trzyma.
Nie wiem co to jest.![]()
Jest ciążalecisz dziś na betę?
Ja pewnie bym zrobiła jeszcze betę, ale my juz mamy za sobą dwie rozbudzone nadzieje, po których przyszło rozczarowanie, więc gdyby teraz znowu zaskoczyło poczekałabym na wynik bety.Właśnie nie wiem czy dzisiaj czy jutro
Nie ukrywam że się trochę boję iść zobaczyć co będzie, na razie leżę w łóżku i ryczę .
A mąż akurat dziś musiał pojechać do pracy i wróci w czwartek o nie wiem czy mu wysyłać foty czy zrobić niespodziankę![]()
Nie chciałabym Cię diagnozować przez forum ale brzmi to dla mnie bardzo znajomo... Ja od lat leczę się na nerwicę lękowąNie, choroba nie. Są dwie opcje. Albo menopauza..albo silny stres..albo nie wiem jakaś inna choroba ....![]()
Serce mam zbadane, endokrynologicznie też jestem ok to co innego.
A wczoraj miałam bardzo silną sytuację stresową. Tak mnie przeorała że wieczorem ledwo na nogach stałam
Ja mam jeden Biochem za sobą i też wiem że mąż bardzo przeżywa już wczoraj pytał co się tak źle czuję i jak powiedziałam ze brzuch mnie ćmi jak na okres to był smutny. Dlatego też trochę sama boję się tych badań żeby to szczęście krótko nie trwałoJa pewnie bym zrobiła jeszcze betę, ale my juz mamy za sobą dwie rozbudzone nadzieje, po których przyszło rozczarowanie, więc gdyby teraz znowu zaskoczyło poczekałabym na wynik bety.
Mój strasznie przeżył te nieudane ciąże i wolałabym mu powiedzieć po przyroście.
Tak mi serce wali! Ręce się trzęsą i opanował mnie taki strach@Zestresowana13 a jak u Ciebie ?
Tak mi serce wali! Ręce się trzęsą i opanował mnie taki strachtak długo czekałam na to
![]()
Szoruj na betęHej dziewczyny,
Ja mam dziś termin miesiączki i oczywiście sikam już nie wiem który raz. Chociaż wczoraj brzuch mnie już Ćmil jak na okres.
Ale dzisiejsze sikanie wyskoczyły szybciej i jakby wyraźniejsze![]()