Kaalaa
Fanka BB :)
Pozwolilam sobie wstawic konczynki @Zestresowana13 @zielonapac94
@maggie97 zamienilam konczynke na ta wlasciwa
w koncu beta potwierdzona! 
@maggie97 zamienilam konczynke na ta wlasciwa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrób co Ci szkodzi ? Będziesz wiedziała czy owu się odbyła i wglOkres przyszedl, z jednej strony sie ciesze, ze nie ciagnelo sie to dluzej, 4 dni opoznienia.. a z drugiej to takie wiecie.. „dokonalo sie”..
musze sie dzis dobijac do lekarza, bazuje na tym, ze znowu owu bedzie w okolicach 18dc i umawiam na 16dc, ale znow kolejna wypadlaby 22dc przez swieta nie ma innej mozliwosci.. jest sens robic wizyte 4 dni po owu, czy jednak do dupy?
Dzień dobry
Nadrobiłam. Trzymam kciuki za ten piękny wysyp kresek
Ja właśnie wyszłam z pracy, troszkę szybciej i idę na skm. Mąż ma na mnie czekać w Gdyni i jedziemy do kliniki. Mamy wizytę na 11:40. Zaczynam się stresować, ale chyba nie ma wyjścia. Boje sie co uslysze, jak ta wizyta przebiega i w ogóle nie wiem czego mogę się spodziewać..
Moze faktycznie.. przegadam jeszcze z ginem na biezacoZrób co Ci szkodzi ? Będziesz wiedziała czy owu się odbyła i wgl
Sorki, że się tak wtrącę nieproszonaWzięłam pół tabletki bo miałam w domu tylko Nospe maxdziękuję za radę
jak na szpilkach czekam teraz na info od lekarza
![]()
Pięknie , niech kropek rośnie
Czekamy na infoDzień dobry
Nadrobiłam. Trzymam kciuki za ten piękny wysyp kresek
Ja właśnie wyszłam z pracy, troszkę szybciej i idę na skm. Mąż ma na mnie czekać w Gdyni i jedziemy do kliniki. Mamy wizytę na 11:40. Zaczynam się stresować, ale chyba nie ma wyjścia. Boje sie co uslysze, jak ta wizyta przebiega i w ogóle nie wiem czego mogę się spodziewać..