• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Okres przyszedl, z jednej strony sie ciesze, ze nie ciagnelo sie to dluzej, 4 dni opoznienia.. a z drugiej to takie wiecie.. „dokonalo sie”..
musze sie dzis dobijac do lekarza, bazuje na tym, ze znowu owu bedzie w okolicach 18dc i umawiam na 16dc, ale znow kolejna wypadlaby 22dc przez swieta nie ma innej mozliwosci.. jest sens robic wizyte 4 dni po owu, czy jednak do dupy?

Okres przyszedl, z jednej strony sie ciesze, ze nie ciagnelo sie to dluzej, 4 dni opoznienia.. a z drugiej to takie wiecie.. „dokonalo sie”..
musze sie dzis dobijac do lekarza, bazuje na tym, ze znowu owu bedzie w okolicach 18dc i umawiam na 16dc, ale znow kolejna wypadlaby 22dc przez swieta nie ma innej mozliwosci.. jest sens robic wizyte 4 dni po owu, czy jednak do dupy?
Zrób co Ci szkodzi ? Będziesz wiedziała czy owu się odbyła i wgl

Dzień dobry :)
Nadrobiłam. Trzymam kciuki za ten piękny wysyp kresek :)

Ja właśnie wyszłam z pracy, troszkę szybciej i idę na skm. Mąż ma na mnie czekać w Gdyni i jedziemy do kliniki. Mamy wizytę na 11:40. Zaczynam się stresować, ale chyba nie ma wyjścia. Boje sie co uslysze, jak ta wizyta przebiega i w ogóle nie wiem czego mogę się spodziewać..

Ja właśnie wyszłam z pracy, troszkę szybciej i idę na skm. Mąż ma na mnie czekać w Gdyni i jedziemy do kliniki. Mamy wizytę na 11:40. Zaczynam się stresować, ale chyba nie ma wyjścia. Boje sie co uslysze, jak ta wizyta przebiega i w ogóle nie wiem czego mogę się spodziewać..
🤞🏻

Dziewczyny myślicie że w święta wykonują inseminacje? Czekam na okres… ten się spóźnia i mam już 34 dzień cyklu. Wyliczyłam że kolejną owulację mam mieć w Wielkanoc… i teraz nie wiem czy zabieg się odbedzie jak to są święta…

Wzięłam pół tabletki bo miałam w domu tylko Nospe max 👌 dziękuję za radę ❤️ jak na szpilkach czekam teraz na info od lekarza 🤐
Sorki, że się tak wtrącę nieproszona 😁 Ale może Cię trochę uspokoję. Ja co prawda jestem po in vitro, ale ja od dnia transferu brałam 3x dziennie nospę max do ok 10 tc, także, na spokojnie nic się złego nie stanie jeśli weźmiesz jedną całą tabletkę 🙂
P.S polecam zamiennik drotafemme - 20 tabletek kosztuje 9,99zł przy cenie nospy za 24 tabletki powyżej 20 zł 😉
P.S 2 serdecznie Wam gratuluję kresek, podczytuję ciągle zza krzaka i trzymam niezmiennie za Was wszystkie kciuki 🤞🤞

reklama

Czekamy na info 🌺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry