zielonapac94
Fanka BB :)
Jadę wlasnie spróbuję złapać jeszcze doktor w kliniceDzwoń do ginekologa po progesteron.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jadę wlasnie spróbuję złapać jeszcze doktor w kliniceDzwoń do ginekologa po progesteron.
26 dzień cyklu. Mam same pinki strumieniowy i płytkowy, ale rano na nim było biało ! Zdziwił mnie smak widelca strasznie metalowy i zrobiłam. Boję się że to fake kreska.. już miałam kiedyś. Wstrzymuje się do porannego sikania. Jeżeli będzie kreska to jadę przed pracą na betę. Ale jakoś nie wierzę w to to widzę teraz.A dzień cyklu? Bo wydaje mi się, że chyba podobnie jak ja.
Nie chce się wtrącać ale lekarz nie przepisze progesteronu. Jest po prostu za mały.Dzwoń do ginekologa po progesteron.
A nie to jednak różnica 4 dni.26 dzień cyklu. Mam same pinki strumieniowy i płytkowy, ale rano na nim było biało ! Zdziwił mnie smak widelca strasznie metalowy i zrobiłam. Boję się że to fake kreska.. już miałam kiedyś. Wstrzymuje się do porannego sikania. Jeżeli będzie kreska to jadę przed pracą na betę. Ale jakoś nie wierzę w to to widzę teraz.
Ręce mi się trzęsąA nie to jednak różnica 4 dni.
Planujesz betę?Ręce mi się trzęsą![]()
Jeżeli jutro będzie kreska to przed pracą pojadę na betę, dziwnie kłuje mnie w boku :/Planujesz betę?
Ja jutro idę zrobić przyrost bety i w razie W zrobię też progesteron. Też strasznie się stresuje.
No od czegos musi zaczac, od rana startowala i teraz dobila do widocznej!Ale rano było białoco jest grane
11/12 dpo
Tak.. lekarz raczej sie nie podejmie trzymania przy tak niewielkim.. strasznie to przykre, ale moze przy 8-9 by przepisali..Nie chce się wtrącać ale lekarz nie przepisze progesteronu. Jest po prostu za mały.
Pamiętajcie dziewczyny, progesteron musi mieć powyżej 10, żeby się ciąża rozwijała. Progesteron dostają kobiety co mają np niedomogą lutealną
Pamiętacie jak @Kejti9247 mówiłyście, że będzie dobrze bo beta wysoko a progesteron miała poniżej normy ? Nic nie da suplementacja wtedy, serio.
I nie pisze tego bo mi się chce, często a nawet bardzo często robimy sobie tym krzywdę, przedłużając okres itd.
I @Kaalaa przytulam![]()
Jeszcze w tej standardowej jednostce to 0,641Dziewczyny mam wyniki ale ten progesteron …
Znowu nic z tego?!
Narazie bym chyba wziela, zdazysz odlozyc, najwyzej chwioe sie cykl wydluzy, ale jak bralas, bralabym dalejJeżeli jutro będzie kreska to przed pracą pojadę na betę, dziwnie kłuje mnie w boku :/
Wierzę że się stresujesz ale to też nie jest dobre w tym momencie. Trzeba jedynie mieć dobre myśli, wiem że ciężko w momencie kiedy dziewczyna beta fajna a progesteron jednak niski
Ja wczoraj odłożyłam progesteron teraz się zastawiam czy wziąć na noc.