RóżowaAura
Fanka BB :)
Dzięki , wezmę na wszelki wypadek. Idę się odstresować pod prysznicemNarazie bym chyba wziela, zdazysz odlozyc, najwyzej chwioe sie cykl wydluzy, ale jak bralas, bralabym dalej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki , wezmę na wszelki wypadek. Idę się odstresować pod prysznicemNarazie bym chyba wziela, zdazysz odlozyc, najwyzej chwioe sie cykl wydluzy, ale jak bralas, bralabym dalej
O nie, kurde co ten miesiąc taki pechowy w te biochemyDziewczyny mam wyniki ale ten progesteron …
Znowu nic z tego?!
Ja mam pecha chyba, luty beznadziejny, a tu… trzeba ustapic stolek jakiejs szczeliwej mamusce!O nie, kurde co ten miesiąc taki pechowy w te biochemy![]()
Z rzędu 8-9 progesteron można wyłapać jeśli nie wie się dokładnie kiedy była owulacja tak na prawdę. I najlepiej wtedy powtórzyć po 48 godzinach i sprawdzić czy sam z siebie rośnie czy też spada.No od czegos musi zaczac, od rana startowala i teraz dobila do widocznej!
Tak.. lekarz raczej sie nie podejmie trzymania przy tak niewielkim.. strasznie to przykre, ale moze przy 8-9 by przepisali..
Ja też wodze jakiegoś Kacperka ale ciężko mi stwierdzić czy to TO czy fabryczna - do dosikania! Płytkowe pinki są uparte z wybarwieniemCzy tylko ja widzę duszka ?![]()
Szybki lekarz i włączenie progesteronu ? Da to coś ?Dziewczyny mam wyniki ale ten progesteron …
Znowu nic z tego?!
No wlasnie zwykle przepisza majac jakas historie ale tak o ciezko.. a przy malutkich prozkach to w ogole pewnie juz nie zaczna dawac..Z rzędu 8-9 progesteron można wyłapać jeśli nie wie się dokładnie kiedy była owulacja tak na prawdę. I najlepiej wtedy powtórzyć po 48 godzinach i sprawdzić czy sam z siebie rośnie czy też spada.
Można też taki mieć jeśli ma się problemy, niedomogą lutealną itp.
W ciemno nie ma co przepisywać progesteronu bez potwierdzenia, nie mając na czym bazując. To nie są cukierki z delikatesów.
No to zmiana na inny np na Bensis, może Luteinę ?No wlasnie zwykle przepisza majac jakas historie ale tak o ciezko.. a przy malutkich prozkach to w ogole pewnie juz nie zaczna dawac..
a wlasnie, pewnie bedziesz wiedziec- co gdyby byl niski prozek przy braniu duphastonu? On nie wychodzi w badaniach, ale sam bazowy wyszedlby nisko to jakas szansa jest, czy ten natualny tez jest potrzebny zeby w ogole cos szlo?