No to kreska ma prawo taka być leciutka, mierzysz temperature?
@Jesienny_lisc
@Jesienny_lisc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślę, że taka zmiana planówJa miałam plan na ten rok usunąć ósemki, zadbać o zęby i założyć aparat![]()
Idealnie skonczonyu mnie połowa antybiotyku za mną, jeszcze 5 dni i skończę go w razie czego przed newralgicznym momentemdzisiaj włączam progesteron na noc. No zobaczymy
![]()
No nie masz lekko z ta praca.. a nie idzie zagadac z przelozonym?Ja już w poniedziałek pisałam wypowiedzenie.....
W ciazy nie ma regulWiesz u mnie z reguły 10 dpo jest już cień cienia, szczególnie jak mam owulację potwierdzona przez ginekologa, temperatura jest 36,83 także szału nie robi to już pochyła ku końcowi cyklu ale... Oczywiście sikam dalej, jeszcze te dwa do wytrzymam z odstawieniem
Niee , nie mierze , niestety raz wstaje o 3 raz o 6 do pracy i nie mam szansy zeby mierzyć o stałych porach . Opieram się wyłącznie na symptomach i testach owulacyjnych ...No to kreska ma prawo taka być leciutka, mierzysz temperature?
@Jesienny_lisc
Super, wyraźne jak talalaDzień dobry a u mnie tak11 dpo, dwa górne dzisiejsze, dolny z wczoraj rana
powoli chyba zaczyna to do mnie docierać...
![]()
Jakie piękne !! GratulacjeDzień dobry a u mnie tak11 dpo, dwa górne dzisiejsze, dolny z wczoraj rana
![]()
Ale piękne dzisiaj te Twoje krechyDzień dobry a u mnie tak11 dpo, dwa górne dzisiejsze, dolny z wczoraj rana
![]()
Jeszcze jak!Myślę, że taka zmiana planówCi odpowiada
![]()
Najlepiej laczkiemTrzeba jakos sensownie powiedziec skarbniczce zeby sie odczepila![]()