• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
u mnie połowa antybiotyku za mną, jeszcze 5 dni i skończę go w razie czego przed newralgicznym momentem 🙂 dzisiaj włączam progesteron na noc. No zobaczymy 😁
Idealnie skonczony :D
Ja już w poniedziałek pisałam wypowiedzenie.....
No nie masz lekko z ta praca.. a nie idzie zagadac z przelozonym?
Wiesz u mnie z reguły 10 dpo jest już cień cienia, szczególnie jak mam owulację potwierdzona przez ginekologa, temperatura jest 36,83 także szału nie robi to już pochyła ku końcowi cyklu ale... Oczywiście sikam dalej, jeszcze te dwa do wytrzymam z odstawieniem
W ciazy nie ma regul :D

Dzień dobry a u mnie tak 😍❤️ 11 dpo, dwa górne dzisiejsze, dolny z wczoraj rana 🤞 powoli chyba zaczyna to do mnie docierać... 🥹

Załączniki

• Messenger_creation_5520DBD1-5633-41F2-9931-8F1811A6E95D-01.jpeg
    Messenger_creation_5520DBD1-5633-41F2-9931-8F1811A6E95D-01.jpeg
    604,9 KB · Wyświetleń: 101
No to kreska ma prawo taka być leciutka, mierzysz temperature?
@Jesienny_lisc
Niee , nie mierze , niestety raz wstaje o 3 raz o 6 do pracy i nie mam szansy zeby mierzyć o stałych porach . Opieram się wyłącznie na symptomach i testach owulacyjnych ...
Czekam na siuśki i jeszcze raz sikne przed pracą 😂😂😂 Dzisiaj mnie boli prawa strona podbrzusza ale to nie kłucie tylko taki ciągnący ból bardziej ... dobrze ze nakupiłam tych testów 😂

Myślę, że taka zmiana planów 🤰🏼 Ci odpowiada 😅
Jeszcze jak! 🥹 Śmiałam się wczoraj z filmiku jak dziewczyna mówi, że w 2026 zrobi formę życia, będzie biegać itp i potem się bokiem odwraca, że nastąpiła zmiana planów. 😅 To totalnie ja! Choć z aktywności nie zrezygnuje o ile mi ciąża na to pozwoli a mam nadzieję, że pozwoli.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry