• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Dziewczyny zrobilam trzeci 😭😭😭
1000024700.jpg

Nie chcę wybiegać w przyszłość, bo dopiero ta beta coś więcej powie, ale kiedy się najlepiej zapisać do ginekologa, dziewczyny?
Ja polecam 6/7 tydzień ciąży - licząc 4 tydzień ciąży od daty miesiączki -która teraz nie nadeszła - czyli jakoś po świętach wielkanocnych napewno:) bo będzie to czas ,że będzie widoczny pęcherzyk ciążowy, zarodek i jest duża szansa na serduszko (ja w ciąży z córką miałam serduszko w 5+6 tc) . Jeżeli beta będzie miała ponad 1000-1500 to powinno być już coś widać - chociaż czy jest w macicy i na kolejnej wizycie to już napewno będzie widać Robaczka ;)
ja polecam tak na połowę kwietnia się umówić - a wcześniej zrobić sobie kilka badań bety,żeby mieć pewność,że ładnie przyrasta czyli jak zrobiłaś dzisiaj to kolejne w piątek i wtedy np w poniedziałek i w środę (albo w sam poniedziałek bo kalkulator to też policzy) a przy większych wynikach już się bardziej liczy USG a nie beta ,no chyba ,że ginekolog coś zleci. Dorzuc sobie jeszcze chociaż raz progesteron do badań bety 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Ja nie wiem co mam ze sobą zrobić 😂😂😂 czuje się jak pijana .
Tyle ze ja nie mam żadnych objawów. Piersi mnie wcale mocno nie bolą , tylko ciągnie mnie ta strona która ciągnęła podczas owu... aż się trzęsę 🤣🤣🤣 nie wiem czy płakać czy się śmiać. Boję się że to testowe kreski 🤯😵 zwariuje 😂😂😂

reklama
Ja nie wiem co mam ze sobą zrobić 😂😂😂 czuje się jak pijana .
Tyle ze ja nie mam żadnych objawów. Piersi mnie wcale mocno nie bolą , tylko ciągnie mnie ta strona która ciągnęła podczas owu... aż się trzęsę 🤣🤣🤣 nie wiem czy płakać czy się śmiać. Boję się że to testowe kreski 🤯😵 zwariuje 😂😂😂
Ja też w piersiach nie miałam jakiś objawów dopiero tak z niedzieli na poniedziałek czyli po drugim teście zaczęło coś mnie pobolewac w piersiach. Poczekaj aż zacznie dobrze rosnąć progesteron to i objawy przyjdą. 🤭

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry