• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Dokladnie! Dlatego malymi kroczkami, w zeszlym miesiacu zaklepalam wakacje, w tym tez cos musze :D

Jesli chcesz obserwowac progres, to najlepiej jedna marka, a jak tylko do wychwycrnia piku to bez znaczenia :D

Kurde nie pamietam, ale one wlasnie nie mialy takiej kreski testowej? Nie pamietam…
Wiem właśnie dlatego dziś zamawiam już żeby było z jednej marki te co teraz mam, bo tamten jakoś mi nie podobają się. Ten miesiąc jest taki testowy zobaczyć co w trawie piszczy. 🤣 Może nie będzie potrzebny kolejny testowy miesiąc. Cykle mam zwykle 32-36 dni ostatnie dwa miałam długie po 41-42 dni więc obstawiam, że jeszcze kilka dni zanim będzie ciemniejsza ta kreska. Dziś ostatnia tabletka aromeka 😁

reklama
Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa na forum i stwierdziłam, że też dołączę do marcowego wyczekiwania :)
Obecnie jestem 3 dni po owulacji.
Testować zamierzam 28 marca.

To dopiero 3 cykl starań, więc nie nastawiam się na pozytyw, ale to by był miły prezent na Wielkanoc 😍
Witaj ♥️ co do testów robionych przed @ to pamiętaj żeby brać je na chłodno 😂 ja zaczęłam w 8dpo i już nie umiem przestać codziennie testować 😂

Witaj ♥️ co do testów robionych przed @ to pamiętaj żeby brać je na chłodno 😂 ja zaczęłam w 8dpo i już nie umiem przestać codziennie testować 😂
W pierwszym cyklu byłam pewna, że się udało bo miałam plamienie tydzień po owulacji i wszystkie objawy razem z nudnościami, które nigdy wcześniej u mnie nie występowały 😭 testy wychodziły białe a ja głupia i tak pobiegłam zrobić bete i oczywiście nic nie wyszło. Teraz już nie ufam żadnym objawom.

4 kwietnia idę zrobić badania na tarczyce, AMH, prolaktynę i USG tarczycy bo mam hashimoto, a rok temu TSH 2,39 i według lekarzy jest ok...

W pierwszym cyklu byłam pewna, że się udało bo miałam plamienie tydzień po owulacji i wszystkie objawy razem z nudnościami, które nigdy wcześniej u mnie nie występowały 😭 testy wychodziły białe a ja głupia i tak pobiegłam zrobić bete i oczywiście nic nie wyszło. Teraz już nie ufam żadnym objawom.

4 kwietnia idę zrobić badania na tarczyce, AMH, prolaktynę i USG tarczycy bo mam hashimoto, a rok temu TSH 2,39 i według lekarzy jest ok...
Tez mialam objawy ciazy nie bedac w niej , teraz byc moze tak samo, a tsh w okolicy 2 w czasie staran jest jak najbardziej ok 🙂

To juz ostatni raz obiecuje 😂 Kufa ta franca byla lekka ale rozowa, dobrze ze juz nie mam wiecej testow 😂 chyba kwalifikuje sie na 🤦‍♀️🩴
No caly czas cos kurde widac, nie dasz rady sie chociaz w ciagu dnia jutro wyrwac na bete? Byloby wszystko wtedy jasne :D
Mi te z Rossmanna inaczej się wybarwialy niż easy home, ale kupiłam całą paczkę to mogę sikac kilka razy dziennie 🤣 ostatnio zaczynałam od 0,1 w 9dc a teraz w 8dc już mam 0,46, jutro się przekonam na usg czy tam coś ruszyło czy o co chodzi, że ten organizm nie moze chodzić jak w zegarku 🤣🧐Zobacz załącznik 1738420
Ja pierdykam, ja o 13 mialabym juz pik 😂 ale wykorzystujecie ten czas w razie w mam nadzieje? :D
Wiem właśnie dlatego dziś zamawiam już żeby było z jednej marki te co teraz mam, bo tamten jakoś mi nie podobają się. Ten miesiąc jest taki testowy zobaczyć co w trawie piszczy. 🤣 Może nie będzie potrzebny kolejny testowy miesiąc. Cykle mam zwykle 32-36 dni ostatnie dwa miałam długie po 41-42 dni więc obstawiam, że jeszcze kilka dni zanim będzie ciemniejsza ta kreska. Dziś ostatnia tabletka aromeka 😁
No tego sie trzymamy, ze kolejny totalnie nie bedzie potrzebny! :D

Te objawy to sa najgorsze! Ja mam co miesiac 😂 teoretycznie tsh mowia ze ponizej 2, ale to i rozne przypadki byly… juz Cie zapisuje na testowanie ;)

Moja mama 1 marca miała 5 rocznicę śmierci (można też powiedzieć,że umarła w swoje 49 urodziny bo urodziła się 29.02.1972)... Znam to uczucie straty aż za bardzo bo zamiast wybierać z nią suknię ślubną - wybierałam dla niej trumnę i garsonkę bo moje 3 siostry i ojciec nie byli w stanie funkcjonować ehhh
Jak tak na to patrzę przez pryzmat tego,że pierwszą ciążę poroniłam (biochem) 4 dni przed jej śmiercią i ile strat ,cierpienia i też radości - bo mam prawie 4 letnią córkę, którą urodziłam w dzień matki (ma imiona po swoich zmarlut obu babciach) uważam ,że mama nade mną czuwa mimo,że jest czasami tak kijowo,że mam wrażenie,że nie dam rady - to jednak jakoś się zawsze z tej gleby podnoszę.
Takie Anioły nad nami czuwają - nawet,gdy nie czujemy ich obecności. Będzie wszystko dobrze 🫂❤️
Tato też zmarł młodo..... Na raka... 53 lata miał 😑

reklama
Kurde dziewczyny ją tak sobie myślę że dla dobra Waszego popieram żeby na betę chodzić dopiero jak zobaczycie ładne cienie, wyraźne, albo po prostu dwie kreski. Wg mnie (macie prawo się z tym nie zgodzić oczywiście), za daleko to poszło, i robienie bety kiedy nawet różowego cienia nie ma i sprawdzanie czy to cień czy kreska testowa jest dla mnie trochę masochizmem 😔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry