• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Powiem Wam, że trochę mi rozjaśniła ta wizyta dziś, był biochem, jutro mam sprawdzić czy spada tak jak należy, kazał się nie stresować testami owu, nie stresować progesteronem i działać regularnie 😆 bo skoro już 2 razy się udało w ostatnim czasie to znaczy że owu są i do zapłodnienia dochodzi. Jeszcze pęcherzyk jest z prawego w tym cyklu więc to musi być udany cykl 🥹 afirmuje sobie grudniowego bąbelka i Wam również 💚
Sama jestem grudniowa i takim mikołajkowym prezentem bym nie pogardziła 🫣

Wiecie co.. dzisiaj mialak duzo przemyslen :D nie ukrywam, ze mam ogromne nadzieje co do tego cyklu, ogromne to malo powiedziane… ale moze kurde tak mialo byc, w kwietniu sa moje urodziny, na poczatku jak sie zapisywalam bardzo nie chcialam ich doczekac na kreskach, no po prostu nie :D a moze los przekornie chce mnie nauczyc cierpliwosci? Mam nadzieje, ze sie uda, a jesli nie- mysle ze przyjdzie w koncu moj moment, przeciez do zaplodnienia doszlo, znaczy, ze nie jest zle! A z drugieh strony na wakacjach bede w mniejszej ciazy, to bedzue opcja, ze bede jeszcze w stanie duzo zwiedzac 😂

Na potwierdzenie testu swojej cierpliwosci- zrobilam wielki gar kapusniaku! Nie lubue kapusniaku :D ale ostatnio tak za mna chodzil! :D

Piątka!
Też mam urodziny w kwietniu i wiesz że pomyślałam to samo? Że może będę mieć najpiękniejszy prezent na urodziny - pozytywny test ❤️

Ja ze swoja cera to juz nie moge.. serio staram sie w lustro nie patrzec.. ten inozytol z miesiaca na miesiac robi z moja twarza totalne bagno! Wczesniej tylko broda.. pozniej skronie, a teraz jeszcze czolo i policzki! Ja wygladam gorzej niz nastolatka a dbam o ta buzie jak pogrzana…

Też mam koszmar na twarzy ale też szyja dekolt plecy od kiedy ten inofem biorę a mam wrażenie że po biochemach zawsze wyskakują najgorsze bolesne gule…
Ostatnio ratuje mnie krem dr althea 345 i mgiełka też 345. Najlepiej gaszą te wulkany …

Hejka :)
Ja dziś 4dpo, nie mogę usiedzieć na miejscu, mam nadzieję, że im dłużej w las ze staraniami tym moja cierpliwość wzrośnie bo na razie mózg paruje 🤯

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry