Oby się udało, trzymam kciukiWedług testów lh i objawów to takie 9 dpo. Pik był 15.03 rano, a wieczorem i w nocy silne rozpieranie w dole brzucha.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oby się udało, trzymam kciukiWedług testów lh i objawów to takie 9 dpo. Pik był 15.03 rano, a wieczorem i w nocy silne rozpieranie w dole brzucha.
Sama jestem grudniowa i takim mikołajkowym prezentem bym nie pogardziłaPowiem Wam, że trochę mi rozjaśniła ta wizyta dziś, był biochem, jutro mam sprawdzić czy spada tak jak należy, kazał się nie stresować testami owu, nie stresować progesteronem i działać regularniebo skoro już 2 razy się udało w ostatnim czasie to znaczy że owu są i do zapłodnienia dochodzi. Jeszcze pęcherzyk jest z prawego w tym cyklu więc to musi być udany cykl
afirmuje sobie grudniowego bąbelka i Wam również
![]()
Wiecie co.. dzisiaj mialak duzo przemyslennie ukrywam, ze mam ogromne nadzieje co do tego cyklu, ogromne to malo powiedziane… ale moze kurde tak mialo byc, w kwietniu sa moje urodziny, na poczatku jak sie zapisywalam bardzo nie chcialam ich doczekac na kreskach, no po prostu nie
a moze los przekornie chce mnie nauczyc cierpliwosci? Mam nadzieje, ze sie uda, a jesli nie- mysle ze przyjdzie w koncu moj moment, przeciez do zaplodnienia doszlo, znaczy, ze nie jest zle! A z drugieh strony na wakacjach bede w mniejszej ciazy, to bedzue opcja, ze bede jeszcze w stanie duzo zwiedzac
![]()
Na potwierdzenie testu swojej cierpliwosci- zrobilam wielki gar kapusniaku! Nie lubue kapusniakuale ostatnio tak za mna chodzil!
![]()
Ja ze swoja cera to juz nie moge.. serio staram sie w lustro nie patrzec.. ten inozytol z miesiaca na miesiac robi z moja twarza totalne bagno! Wczesniej tylko broda.. pozniej skronie, a teraz jeszcze czolo i policzki! Ja wygladam gorzej niz nastolatka a dbam o ta buzie jak pogrzana…
Tak!! Ja po biochemie mam taki trądzik na plecach że chce mi się płakaćTeż mam koszmar na twarzy ale też szyja dekolt plecy od kiedy ten inofem biorę a mam wrażenie że po biochemach zawsze wyskakują najgorsze bolesne gule…
Ostatnio ratuje mnie krem dr althea 345 i mgiełka też 345. Najlepiej gaszą te wulkany …
Tak!! Ja po biochemie mam taki trądzik na plecach że chce mi się płakać![]()
Jeszcze nie@Spokój przyszedl wynik?