• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Właśnie tak myślę czy jest sens 🤔
Nie wiem, glosno mysle, ale jesli prozek sie utrzymuje a jestes po okresie to to nie byl okres bo wtedy prozek powinien spasc do 0… jesli wyjdzie wyzszy tzn jakad tam wartosc to moglo to byc krwawienie bo cos tam sie dziehe.. jak bedziesz sie i tak kluc to chyba bym dorzucila, zeby wiecej danych bylo, ale strasznie to dziwne..

reklama
W sumie może już wchodzić w 6dpo bo owulacja była najprawdopodobniej jakoś w nocy 18/19 marca. Owulację wyłapałam testami, pik złapałam 18go marca rano i wieczorem już całkowicie LH spadlo, a kolejnego dnia rano już zaczęły pobolewać mnie piersi co jest u mnie właśnie takim znakiem.
Nie wiem jakby to liczyc, ale jesli to by bylo plamienie, to za 2 dni bedzie kreska na tescie, a jesli nie bedzie (co calkowicie normalne moze byc, bo to hiper wczesnie) to mogo byc hakies podraznienie, tam wszystko jest bardziej ukrwione ;) ale trzymam kciuki, zeby poszlo pozytywnie! 🤞

Nie wiem jakby to liczyc, ale jesli to by bylo plamienie, to za 2 dni bedzie kreska na tescie, a jesli nie bedzie (co calkowicie normalne moze byc, bo to hiper wczesnie) to mogo byc hakies podraznienie, tam wszystko jest bardziej ukrwione ;) ale trzymam kciuki, zeby poszlo pozytywnie! 🤞
Czekam cierpliwie z pierwszym testem do soboty, to bedzie 9dpo. Pewnie się nakręcam ale jak tu się nie nakręcać 😆

Jak tak wyglada brak ciazy na testach , to ja juz chyba podziekuje za wczesne testowanie 🤨 obrazilam sie na Facelle 😝

Załączniki

• 20260323_152631.jpg
    20260323_152631.jpg
    285,4 KB · Wyświetleń: 104
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry