Ja widzę różowego bladziochaDziewczyny czy ja mam omamy? Zrobiłam jeszcze jeden pomysł powrocie z pracy...
Zobacz załącznik 1738643
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja widzę różowego bladziochaDziewczyny czy ja mam omamy? Zrobiłam jeszcze jeden pomysł powrocie z pracy...
Zobacz załącznik 1738643
Nie wiem sama, ledwo przebija. Jak już to dopiero startuje.Ja widzę różowego bladziocha![]()
Nie wiem sama, ledwo przebija. Jak już to dopiero startuje.
Jutro rano powtórzę.
Podpadło mi, że tak mnie ciągnie już kolejny dzień wszystko tam w dole i od dwóch dni tępo boli głowa i cały czas mi jakby za gorąco było.
Lubie to rozkladanie supliJa wczoraj świętowałam urodziny syropem na kaszel i takie tam… od półtorej tygodnia szpital w domu, wszyscy chorzy. Chyba na imprezie ktoś nam coś sprzedał. Masakra…
Dzisiaj zaczęłam rozdzielać suple dla nas, chociaż ten cykl przez choroby to pewnie na straty idzie. Wygląda to tak, a jeszcze nie wszystko rozłożyłam i część będzie poza bo się nie mieści![]()
Mowilam mowilam mowilam aaaaa!!!!Dziewczyny czy ja mam omamy? Zrobiłam jeszcze jeden po powrocie z pracy...
Zobacz załącznik 1738643
Kurde nie wiem… do dosikania!Czy tylko ja tu coś widzę?Zobacz załącznik 1738647
No coś majaczyCzy tylko ja tu coś widzę?Zobacz załącznik 1738647