emma11
Zaciekawiona BB
Ja też jeszcze nie mam wynikówZazdroszczę, ja tu będę czekala do 18 przy dobrych wiatrach![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też jeszcze nie mam wynikówZazdroszczę, ja tu będę czekala do 18 przy dobrych wiatrach![]()
Daj znaćKurde u mnie w szpitalu tez jest diagnostyka, wiec gorzejale faktycznie, nastepnym razem chyba sue wybiore
![]()
Haha, ja tak samo! Chociaż biję się z myślami, bo po stymulowanej owulce mam od lekarza skierowanie na betę 1.04, ale no kusi jeszcze wcześniej zatestowaćCzy już mi się marzy wpisać na kwietniowe kreski? Być może
Wczoraj miałam dołek ale no nie ma co się poddawać. Nowy miesiąc, nowe możliwości. Byle do owulacji
![]()
A to się nie dziwię bo ja z moją niecierpliwością na pewno bym siknęłaHaha, ja tak samo! Chociaż biję się z myślami, bo po stymulowanej owulce mam od lekarza skierowanie na betę 1.04, ale no kusi jeszcze wcześniej zatestować![]()
Mam podobne doświadczenia co Ty. Też mam pecha do lekarzy i trafiam na takich którzy mnie lekceważą i zbywająNie mogę wyjść z szoku, jak wizyty na NFZ wyglądają i jacy lekarze przyjmują. Albo mam totalnego pecha do publicznej służby zdrowia.... Byłam dzisiaj na kontroli. Przyjęła mnie lekarka, która ewidentnie już powinna być dawno na emeryturze. Dowiedzieć się od niej nie dało niczego. Pytam o coś, a ona cisza. No to czekam aż skończy cokolwiek ona tam robiła. W trakcie badania po prostu gdzieś wyszła bez słowa i nie było jej chyba z 5 minut, a ja tak leżę rozkraczona, nie wiedząc co robić hahahaNo cyrk po prostu... Oczekalam się z 2h żeby mnie przyjęto. Tak jakby to problem był na godziny jakoś sensownie umawiać. Porażka po prostu
Mam wynik estradiolu na razie i wyszedł mi 238 pg/ml, delikatnie przekroczyłam normę wg laboratorium. Pojęcia nie mam co to oznacza, czekam na progesteron jeszcze.Dzień dobry
Od rana poleciałam na badania, dziś 7/8 dpo - progesteron i estradiol.
Wyniki całkiem ładne bo progesteron 24,7 a estradiol 165.
Dobrego dnia![]()
Te podstawowe może rodzinnyPolecono mi zrobić badania TSH, cukier, taką podstawową morfologię. Zastanawiam się jednak czy dostanę skierowanie od rodzinnego. Któraś miała tak? Czy to ginekolog musi zlecić?