• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Tylko w sumie tak jak napisała @Lady S, przy tak małej becie nic nie zobaczy raczej 🫠 liczyłam tylko na to że beta będzie spadać i nie trzeba będzie tabletek, ani zabiegu 😕 najwyżej wystawi mi jeszcze skierowania na betę żeby przed świętami zrobić albo skierowanie do szpitala 🤔
No napewno nie zostawi Cię tak jak jest.
Bo w szpitalu też by mogli Cię kilka dni przetrzymać tylko na kontrolowaniu bety i robieniu USG 😔 a to nie należy do przyjemności,taki pobyt.
Ogólnie to trzymam kciuki,żeby to nie było nic poważnego

reklama
Kurde tak teraz czytam i faktycznie jest wiele historii ze owu odzychodzi duzo wczesniej po biochemie.. ale bardziej niby kolo 9dc, gdzue dawalo to te 5 dni przed.. u mnie mialoby byc 10 dni przed.. z jednej strony wydaje mi sie to turbo nierealne, ale z drugiej przeciez nie moge nic pewnego zakladac.. ta tempka nie daje mi spokoju..
Może 7dpo idź na progesteron ? To będziesz wiedzieć czy ta owulacja była. No albo podgląd usg ;)

Mam wynik estradiolu na razie i wyszedł mi 238 pg/ml, delikatnie przekroczyłam normę wg laboratorium. Pojęcia nie mam co to oznacza, czekam na progesteron jeszcze.
Progesteron patrzeć na tą większą wartość czy mniejszą? Jestem zielona w tym, pierwszy raz go zbadałam. Co Wy o tym sądzicie? Bo te wartości jakieś ogromne 😳

Załączniki

• IMG_7840.png
    IMG_7840.png
    103,5 KB · Wyświetleń: 85
Ale pracodawca może zwolnić pracownika ze świadczenia pracy jak nie jest w stanie dostosować stanowiska dla ciężarnej i nie trzeba iść na l4.. Ale bardzo rzadko tak się dzieje niestety i sami pracodawcy każą iść na zwolnienie, żeby potem nie płacić 🫠
W teorii tak, w praktyce nie słyszałam o pracodawcy, który tak zrobił 😅
Do zobaczenia na kwietniowych kreskach ehhh...
Zobacz załącznik 1738721
Do zobaczenia, przytulam 🫂

Witam po ciężkim dniu. Padam na twarz, a jeszcze się nie skończył 🤣. Ale za to dziś czułam kłucie i pobolewanie podbrzusza i udało mi się ładnie wytrzymać i jak wróciłam z pracy zrobiłam owulaka i dziś w końcu jakaś widoczna różnica. Zaczęła kreska delikatnie ciemnieć. Więc mam nadzieję, że coś z tego będzie 😍

Kurde tak teraz czytam i faktycznie jest wiele historii ze owu odzychodzi duzo wczesniej po biochemie.. ale bardziej niby kolo 9dc, gdzue dawalo to te 5 dni przed.. u mnie mialoby byc 10 dni przed.. z jednej strony wydaje mi sie to turbo nierealne, ale z drugiej przeciez nie moge nic pewnego zakladac.. ta tempka nie daje mi spokoju..
Jutrzejsza powinna Ci wyklarować sytuację 🫶🏻

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry