Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A normalnego chleba na zakwasie wam nie brakuje?Oj tak! I jeszcze dentysta i najedzenie się na zapas kiełbasy![]()
Będę tęsknić <3 dla mnie kwiecień to też ostatnie kreski.Cześć dziewczyny
Nie odzywałam się tu cały marzecAle zabiegana jestem, dużo się dzieje, dużo organizacji, plus chorobowo
Miałam do nadrobię ja ponad 300 stron i wszystkie przejrzałam, żeby oglądać Wasze kreski, ale nie czytałam
Wszystkim dziewczynom, którym się udało gratuluję i życzę pięknej i spokojnej ciąży
Tym, którym się nie udało, bardzo mi przykro
@Kaalaa tyle Cię mocnoi resztę również.
Ja póki co na kwietniowe kreski się nie zapisuje. Na razie znikam z forum, nie mam na to czasu.
Starania też przekładamy o kilka lat. Teraz chce zająć się praca w nowym zawodzie i popracować w nim kilka lat.
Życzę wszystkim powodzenia![]()
Jest taki program tv- „nic do zgloszenia”Taaak, ja specjalnie przylatuje z pustym plecakiem żeby napakować rzeczy z PLteraz miałam cały plecak witamin dla Męża, wyglądało to jak jakaś szmuglerka
![]()
Kochana, zycze Ci, zeby praca byla bardzo satysfakcjonujaca, zebys rozwijala w niej skrzydla! A potem powrotu na kreski po te swoje, juz w stabilnej sytuacjiCześć dziewczyny
Nie odzywałam się tu cały marzecAle zabiegana jestem, dużo się dzieje, dużo organizacji, plus chorobowo
Miałam do nadrobię ja ponad 300 stron i wszystkie przejrzałam, żeby oglądać Wasze kreski, ale nie czytałam
Wszystkim dziewczynom, którym się udało gratuluję i życzę pięknej i spokojnej ciąży
Ja póki co na kwietniowe kreski się nie zapisuje. Na razie znikam z forum, nie mam na to czasu.
Starania też przekładamy o kilka lat. Teraz chce zająć się praca w nowym zawodzie i popracować w nim kilka lat.
To muszą być szczęśliwe kreski !Będę tęsknić <3 dla mnie kwiecień to też ostatnie kreski.Powodzenia!
Powodzenia w nowej pracy!Cześć dziewczyny
Tak się cieszę twoim szczęściem! Nudnej ciążyHej dziewczyny
Witam się z Wami w ten piękny słoneczny piątek
Widzę że już utworzyłyście piękny wątek kwietniowy a więc chyba przyszedł czas się pożegnać
Byliśmy w środę na USG i widzieliśmy serduszko więc jest mały okruch
A Wam dziewczyny życzę żeby zajączek wielkanocny przyniósł Wam w koszyczku te dwie wymarzone kreski , żeby dla wszystkich z Was kwiecień był tym pięknym szczęśliwym miesiącem
I dziękuję za to że Was poznałam , jesteście nieocenionym wsparciem
Nawet w tych głupich pytaniach które zadawałam
Dziękuję Wam że na Was trafiłamnie mogłam sobie wymarzyć lepszego wsparcia
Ps. Pewnie będę Was w kwietniu podglądać więc bez jakichś głupot bo od ciężarnej dostać klapkiem boli podwójnie !![]()
Moja rodzina która mieszka w UK dokładnie takie same przemyślenia ma,wspolczuje,jeszcze słyszałam ze tam wszystko lecza paracetamlemJa bym oddała każde pieniądze żeby móc zbadać co się chce i kiedy chce bez problemu… niestety tu to tak nie funkcjonuje, mówisz że zapłacisz sama a oni mają milion pytan po co i że to przecież niepotrzebne…
Powodzenia!Cześć dziewczyny
Ja dziś 9 dpo i to samo. Jestem głodna a jak tylko coś małego zjem to mam od razu mdłościDzień dobry dziewczyny,
Udało mi się nadrobić wiadomości od wczoraj.
Bardzo się cieszę na Wasze pozytywny wyniki i małe fasolki w brzuszkach
Z tymi, którymi się nie udało pewnie będę na bieżąco na kwietniowych kreskach
Ja dziś jestem 8 dpo, czuję się na maksa zmęczona, śpiąca i jest mi trochę niedobrzenie do wymiotów, tylko tak upierdliwie memzi.