• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Cześć dziewczyny 🤗
Nie odzywałam się tu cały marzec 🫣 Ale zabiegana jestem, dużo się dzieje, dużo organizacji, plus chorobowo 🥴

Miałam do nadrobię ja ponad 300 stron i wszystkie przejrzałam, żeby oglądać Wasze kreski, ale nie czytałam 😁

Wszystkim dziewczynom, którym się udało gratuluję i życzę pięknej i spokojnej ciąży 🥰❤️

Tym, którym się nie udało, bardzo mi przykro 😞
@Kaalaa tyle Cię mocno 🫂 i resztę również.

Ja póki co na kwietniowe kreski się nie zapisuje. Na razie znikam z forum, nie mam na to czasu.
Starania też przekładamy o kilka lat. Teraz chce zająć się praca w nowym zawodzie i popracować w nim kilka lat.

Życzę wszystkim powodzenia ❤️
Będę tęsknić <3 dla mnie kwiecień to też ostatnie kreski. 🫡 Powodzenia!

Taaak, ja specjalnie przylatuje z pustym plecakiem żeby napakować rzeczy z PL 😂 teraz miałam cały plecak witamin dla Męża, wyglądało to jak jakaś szmuglerka 😂
Jest taki program tv- „nic do zgloszenia” 😂
Cześć dziewczyny 🤗
Nie odzywałam się tu cały marzec 🫣 Ale zabiegana jestem, dużo się dzieje, dużo organizacji, plus chorobowo 🥴

Miałam do nadrobię ja ponad 300 stron i wszystkie przejrzałam, żeby oglądać Wasze kreski, ale nie czytałam 😁

Wszystkim dziewczynom, którym się udało gratuluję i życzę pięknej i spokojnej ciąży 🥰❤️

Ja póki co na kwietniowe kreski się nie zapisuje. Na razie znikam z forum, nie mam na to czasu.
Starania też przekładamy o kilka lat. Teraz chce zająć się praca w nowym zawodzie i popracować w nim kilka lat.

Kochana, zycze Ci, zeby praca byla bardzo satysfakcjonujaca, zebys rozwijala w niej skrzydla! A potem powrotu na kreski po te swoje, juz w stabilnej sytuacji :) niech no Ci sie ukladq ♥️

Cześć dziewczyny 🤗

Powodzenia w nowej pracy!

Hej dziewczyny 🌺

Witam się z Wami w ten piękny słoneczny piątek 😁
Widzę że już utworzyłyście piękny wątek kwietniowy a więc chyba przyszedł czas się pożegnać 😔
Byliśmy w środę na USG i widzieliśmy serduszko więc jest mały okruch ❤️
A Wam dziewczyny życzę żeby zajączek wielkanocny przyniósł Wam w koszyczku te dwie wymarzone kreski , żeby dla wszystkich z Was kwiecień był tym pięknym szczęśliwym miesiącem 🌺🌺🌺
I dziękuję za to że Was poznałam , jesteście nieocenionym wsparciem ❤️❤️❤️
Nawet w tych głupich pytaniach które zadawałam 😂😂

Dziękuję Wam że na Was trafiłam ❤️❤️❤️ nie mogłam sobie wymarzyć lepszego wsparcia 🌺🌺

Ps. Pewnie będę Was w kwietniu podglądać więc bez jakichś głupot bo od ciężarnej dostać klapkiem boli podwójnie ! 😂😂
Tak się cieszę twoim szczęściem! Nudnej ciąży ❤️
Ja bym oddała każde pieniądze żeby móc zbadać co się chce i kiedy chce bez problemu… niestety tu to tak nie funkcjonuje, mówisz że zapłacisz sama a oni mają milion pytan po co i że to przecież niepotrzebne…
Moja rodzina która mieszka w UK dokładnie takie same przemyślenia ma,wspolczuje,jeszcze słyszałam ze tam wszystko lecza paracetamlem
Cześć dziewczyny 🤗

Powodzenia! ❤️‍🩹 🤞🏻

Dzień dobry dziewczyny,
Udało mi się nadrobić wiadomości od wczoraj.
Bardzo się cieszę na Wasze pozytywny wyniki i małe fasolki w brzuszkach 🥹

Z tymi, którymi się nie udało pewnie będę na bieżąco na kwietniowych kreskach 🙌
Ja dziś jestem 8 dpo, czuję się na maksa zmęczona, śpiąca i jest mi trochę niedobrze 🤢 nie do wymiotów, tylko tak upierdliwie memzi.

reklama
Dzień dobry dziewczyny,
Udało mi się nadrobić wiadomości od wczoraj.
Bardzo się cieszę na Wasze pozytywny wyniki i małe fasolki w brzuszkach 🥹

Z tymi, którymi się nie udało pewnie będę na bieżąco na kwietniowych kreskach 🙌
Ja dziś jestem 8 dpo, czuję się na maksa zmęczona, śpiąca i jest mi trochę niedobrze 🤢 nie do wymiotów, tylko tak upierdliwie memzi.
Ja dziś 9 dpo i to samo. Jestem głodna a jak tylko coś małego zjem to mam od razu mdłości 🤢
A że śmiesznych rzeczy - wczoraj rzuciłam się na wątróbkę - wszystko spoko, tylko ja nienawidzę wątróbki 😂 a tak mi smakowała 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry