Misiowaa
Fanka BB :)
Oh tyle dobrze. W głębi duszy mam jakąś nadzieję, ze wszystko skończy się u Ciebie dobrzeNo właśnie czuje się totalnie normalnie, żadnego bólu, plamienia, nicmuszę się nastawić jednak ze nie będzie kolorowo
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oh tyle dobrze. W głębi duszy mam jakąś nadzieję, ze wszystko skończy się u Ciebie dobrzeNo właśnie czuje się totalnie normalnie, żadnego bólu, plamienia, nicmuszę się nastawić jednak ze nie będzie kolorowo
![]()
Ja wczoraj według PreMom miałam 0,09, i to już kolejny cykl, kiedy dzień-dwa przed szczytem spada do bardzo niskiego poziomu. Nie ma co się martwić na zapas, szczególnie jak mówisz, masz długie cykleDziewczyny czy i was na przykład testy owulacyjne jaśnieją przed samą owulacja? Ja drugi dzień taki mam. Stopniowo spadło, a jestem 16 dzień cyklu. Wiem, że jeszcze jest czas na owu przez moje długie cykle, ale ja z tych niecierpliwych. I moja głowa już mówi, że będzie cykl bezowulacyjny
Dziś dowiedziałam się, że szwagierka w ciąży. Termin na listopada, cieszę się mega, bo wiem, że też długo się starali, ale no same wiecie co się dzieje w głowie i sercu mimo wszystko.![]()
W szczególności, że coś tam czuję te jajniki. Raz na jakiś czas kłuje mnie lewy. Ale już wmawiam sobie, że to podświadomość mnie kłujeJa wczoraj według PreMom miałam 0,09, i to już kolejny cykl, kiedy dzień-dwa przed szczytem spada do bardzo niskiego poziomu. Nie ma co się martwić na zapas, szczególnie jak mówisz, masz długie cykle![]()
15.03 1dcA pokaz no datami i wartosciami jak to szlo? Bo 13 bylo zaraz w trakcie okresu nie? A potem?
Wiem jak się czujesz, przytulam mocnoDziś dowiedziałam się, że szwagierka w ciąży. Termin na listopada, cieszę się mega, bo wiem, że też długo się starali, ale no same wiecie co się dzieje w głowie i sercu mimo wszystko.![]()
Tak, mi zaczyna spasac prawie do 0 a potem rosnie juz bezposrednio na owuDziewczyny czy i was na przykład testy owulacyjne jaśnieją przed samą owulacja? Ja drugi dzień taki mam. Stopniowo spadło, a jestem 16 dzień cyklu. Wiem, że jeszcze jest czas na owu przez moje długie cykle, ale ja z tych niecierpliwych. I moja głowa już mówi, że będzie cykl bezowulacyjny
Dziś dowiedziałam się, że szwagierka w ciąży. Termin na listopada, cieszę się mega, bo wiem, że też długo się starali, ale no same wiecie co się dzieje w głowie i sercu mimo wszystko.![]()
No nieDzisiaj mojemu Michałowi pobierałam w szpitalu kreatyninę i przy okazji też zrobiłam: beta ujemna a progesteron 19 (8dpo 40) więc też spada. Definitywnie zamykam cykl.
Dziewczyny sorki ale mam taki imprezowy, rodzinny weekend, że telefon leży![]()
To faktycznie wyglada jakby zaczelo rosnac od okresu, potem stanelo i dalej rosnie.. i ten okres taki standardowy byl?15.03 1dc
21.03 13
24.03 59,8
25.03 59,1
26.03 77
28.03 134
Taki jak zawszeTo faktycznie wyglada jakby zaczelo rosnac od okresu, potem stanelo i dalej rosnie.. i ten okres taki standardowy byl?