• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Mam dokladnie to samo wrazenie.. a jeszcze internet zalewa jakies bum na dzieci w 2026 i w glowie mam „serio?” W sensie ciesze sie, ze komus sie udaje, ale akurat takie mocne bum jak ja chce, a nie idzie..

No gdzie Ciebie zjemy ❤️
Tak to prawda że coś jest w tym 2026 multum moich znajomych w ciąży i od cholery gwiazd… ale patrzę na to tak że w takim razie dziewczyny tylko czekać na Wasze kreski 😀❤️

reklama
Cześć dziewczyny,
Skończyły mi się testy o czułości 10 i zrobiłam rano pinka 20 i wyszedł bielusieńki oczywiscie, ale mam już facelle w pogotowiu.
Dzisiaj jestem 10 dpo.
Kolejny dzień lekkich nudności + doszedł lekki ból brzucha podobny do tego okresowego i śluz podbarwiony na brązowo. Trochę wcześnie jak na okres 😥

Cześć dziewczyny,
Skończyły mi się testy o czułości 10 i zrobiłam rano pinka 20 i wyszedł bielusieńki oczywiscie, ale mam już facelle w pogotowiu.
Dzisiaj jestem 10 dpo.
Kolejny dzień lekkich nudności + doszedł lekki ból brzucha podobny do tego okresowego i śluz podbarwiony na brązowo. Trochę wcześnie jak na okres 😥
Jeszcze nic straconego 🤞

Cześć dziewczyny,
Dzisiaj jestem 10 dpo.
Jedzie laczek! 🩴
Nie ma poddawania się dopóki nie przyjdzie okres!
pianistchenle-cat-slippers-funny.gif

Też mam wrażenie, że odkąd się staramy to jakoś wyjątkowo dużo ciąż się ogłasza 🥺 nie tylko w internecie ale w życiu prywatnym tak samo. Dalsza koleżanka wczoraj dodała post z usg, koleżanka ze szkoły ogłosiła płeć i jeszcze znajoma z pracy w ciąży 😭 Nikomu nie mówimy, że się staramy i boję się pytań “a Wy kiedy ?”
Mi tez ciezko... mialam termin na lipiec, potem na sierpien, jak sobie pomysle ze mialabym teraz widoczny okrąglutki brzuszek eh 😪

Ostatnia edycja:
Wiesz, ta ostatnia strata mnie dobiła. Jednak to już był prawie 10 tc. Robiliśmy badania genetyczne, niestety nie udało się zbadać maluszka pod kątem chorób, ale wiem, że mielibyśmy córkę :( Moja wymarzona dziewczynka. Dosłownie tydzień przed tą okropną wizytą zaczęłam w końcu wierzyć, że będzie dobrze. I jak pozwalałam sobie na takie myślenie, to byłam pewna, że będzie dziewczynka i okazało się, że moja intuicja była słuszna.
Wiem kochana, sledzilam Cie zza krzaka.. :( to jest cholernie trudne i jeszcze bardziej niesprawiedliwe… i chce wierzyc, ze to byl tylko nieszczesliwy przypadek i to ostatni..

Mam dokladnie to samo wrazenie.. a jeszcze internet zalewa jakies bum na dzieci w 2026 i w glowie mam „serio?” W sensie ciesze sie, ze komus sie udaje, ale akurat takie mocne bum jak ja chce, a nie idzie..

No gdzie Ciebie zjemy ❤️
Ja tak miałam w 2025, wydawało mi się, że wszyscy dookoła są w ciąży. Z ciekawości aż spojrzałam na ilość urodzeń czy się nie zwiększyła, ale jednak niż demograficzny ciągle postępuje 🙁
Wiesz, ta ostatnia strata mnie dobiła. Jednak to już był prawie 10 tc. Robiliśmy badania genetyczne, niestety nie udało się zbadać maluszka pod kątem chorób, ale wiem, że mielibyśmy córkę :( Moja wymarzona dziewczynka. Dosłownie tydzień przed tą okropną wizytą zaczęłam w końcu wierzyć, że będzie dobrze. I jak pozwalałam sobie na takie myślenie, to byłam pewna, że będzie dziewczynka i okazało się, że moja intuicja była słuszna.
Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało 😢 Mam nadzieję, że jeszcze los się do Was uśmiechnie. Przytulam 🫂

reklama
Sąsiadka w końcu założyła obcisłe ubrania a tam no co, brzuszek. Śmieje się że długo udało się uchować. Nie no to już nie fair bym już codzień ciążówke oglądała 😔 chwilę po teksie że nie mam płodnego śluzu moment mnie zalało. Może seks 3 dni temu coś da, dzisiejszy myślę że już za późno. Chyba znowu zwaliliśmy z timingiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry