• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Mi też wychodziły testy owu jak Tobie i nagle pojawił się pik. Także myślę że u Ciebie też tak bedzie 🥰🍀
Liczę na to 😁😁 mi kiedyś lekarz powiedział, że u mnie pcos zakłamuje te testy i, że nie ma sensu ich robić i tak jakoś odpuściłam i później nie robiłam. Dlatego tak raczkuje sobie. Jedynie obraz USG mówił mi o pcos, że miałam bardzo dużo pęcherzyków na jajniku wyglądało to jak ser z dziurami 🤣 a wyniki kompletnie prawidłowe. Teraz ten obrał jajników ładnie wygląda.

reklama
Ja wgl dziewczyny się zastanawiam czy ja po prostu może już miałam owulację 🤨 tylko po prostu przegapiłam pik. Nie wiem tak sobie mówię. Albo wgl nie czuje tego. Od piątku czułam delikatne kłucie. Dziś jestem 17 dc i tak patrzę na te testy to może po prostu przegapiłam. Tak wygląda u mnie zestawienie tych testów. Dziś w przypływie emocji zrobiłam 3 🤣 śluzu nie mam takie rozciągliwego tylko po sprawdzeniu mokro- wodniście, ale to tak mocno 🤔 jestem tak zielona w to, że masakra. I ciągle mam w głowie kiedyś jak mi lekarz powiedział, że te testy się u mnie nie będą sprawdzać 🤣

Liczę na to 😁😁 mi kiedyś lekarz powiedział, że u mnie pcos zakłamuje te testy i, że nie ma sensu ich robić i tak jakoś odpuściłam i później nie robiłam. Dlatego tak raczkuje sobie. Jedynie obraz USG mówił mi o pcos, że miałam bardzo dużo pęcherzyków na jajniku wyglądało to jak ser z dziurami 🤣 a wyniki kompletnie prawidłowe. Teraz ten obrał jajników ładnie wygląda.
Na moje to owulki jeszcze nie było, trzeba czekać dalej 😁 też mam PCOS, a owulaki mi wychodzą, więc to nie zasada. Część z lekarzy nie uznaje testów owu, moja lekarka wręcz mnie zachęca do robienia, na pewno nie zaszkodzi 😁

Wstawiam jeszcze raz może bardziej coś widoczne. Mam już popsuty aparat, wgl mam telefon do wymiany 🙈 jak ja patrzę jak u męża aparat łapie ładnie to zazdroszczę 🤣🤣

Załączniki

• IMG_20260329_221833.jpg
    IMG_20260329_221833.jpg
    764,1 KB · Wyświetleń: 42
Wstawiam jeszcze raz może bardziej coś widoczne. Mam już popsuty aparat, wgl mam telefon do wymiany 🙈 jak ja patrzę jak u męża aparat łapie ładnie to zazdroszczę 🤣🤣
Od przyszłego cyklu polecam wklejać testy do Premom, te wyschnięte też trochę przekłamują rzeczywistość. Bladziutkie są tak czy siak 🥲 ja w zeszłym cyklu miałam owu w 21 dc, sprawdzaj cały czas 😁

reklama
Rano to tak obstawiam gdzieś 10-12 przeważnie i rano są mniej więcej po 2.5-3.5h staram się trzymać mocz. Ciężko mi zrobić zdjęcie, bo głupia ja taśmę wzięłam tam gdzie kreski i odbija się światło. Zaraz spróbuję zrobić jeszcze raz. Niby są jakieś delikatne te skoki, ale to bardzo delikatne. Dziś np. trzymałam z 5 h mocz, bo tak w sumie trochę załatana byłam. Ten test z popołudnia i 16: 30 robiony. Ja się często zapominamy o wypijam szklankę płynów i nagle takie kurcze miałam się pilnować. 🤣 No nic czekam dalej. Ale czysto teoretycznie jakby to był cykl bezowulacyjny to raczej by było bardziej płaski co nie ? Nie było by raz jaśniej raz ciemniej 🤔 następny cykl lepiej będzie mi szło obiecuje 🤣🙋 (oby go już nie było)
No to jest w miare ok, chociaz jak sikasz raz dziennie to staraj sue w miare o stalych porach tzn zeby nue zostawiac przestrzalu, ze jeden dzien 10, a drugi dopiero 19 :D
Ale to jak dla mnie zdecydowanie pik jeszcze przed Toba, jak masz takie cykle to mozesz miec nawet gdzies 20-22dc, wiec jeszcze na luzie :)
A przy pcos podobno testy lubia byc dlugo ciemne jakby ciagly pik, u Ciebie narazie tego nie widac, wiec na spokojnie, jest git :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry