Emilia_97
Fanka BB :)
Liczę na toMi też wychodziły testy owu jak Tobie i nagle pojawił się pik. Także myślę że u Ciebie też tak bedzie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Liczę na toMi też wychodziły testy owu jak Tobie i nagle pojawił się pik. Także myślę że u Ciebie też tak bedzie![]()
Ja to tak czysto eksperymentalnie. Chciałam zobaczyć jak to wygląda praktycznie od początku. Plus jestem na stymulacji Aromekiem.Ja w tym miesiącu zaczęłam robić trochę później, bo widze że nic to nie daje jak zaczynam 10 DC![]()
Ja wgl dziewczyny się zastanawiam czy ja po prostu może już miałam owulacjętylko po prostu przegapiłam pik. Nie wiem tak sobie mówię. Albo wgl nie czuje tego. Od piątku czułam delikatne kłucie. Dziś jestem 17 dc i tak patrzę na te testy to może po prostu przegapiłam. Tak wygląda u mnie zestawienie tych testów. Dziś w przypływie emocji zrobiłam 3
śluzu nie mam takie rozciągliwego tylko po sprawdzeniu mokro- wodniście, ale to tak mocno
jestem tak zielona w to, że masakra. I ciągle mam w głowie kiedyś jak mi lekarz powiedział, że te testy się u mnie nie będą sprawdzać
![]()
Na moje to owulki jeszcze nie było, trzeba czekać dalejLiczę na tomi kiedyś lekarz powiedział, że u mnie pcos zakłamuje te testy i, że nie ma sensu ich robić i tak jakoś odpuściłam i później nie robiłam. Dlatego tak raczkuje sobie. Jedynie obraz USG mówił mi o pcos, że miałam bardzo dużo pęcherzyków na jajniku wyglądało to jak ser z dziurami
a wyniki kompletnie prawidłowe. Teraz ten obrał jajników ładnie wygląda.
Od przyszłego cyklu polecam wklejać testy do Premom, te wyschnięte też trochę przekłamują rzeczywistość. Bladziutkie są tak czy siakWstawiam jeszcze raz może bardziej coś widoczne. Mam już popsuty aparat, wgl mam telefon do wymianyjak ja patrzę jak u męża aparat łapie ładnie to zazdroszczę
![]()
Ja bym miała na 6 kwietnia, ale jakoś w głowie wtedy sobie wymyśliłam że urodzę 27 marca i miałam ciężki weekend, cały czas się zastanawiałam czy juz dzidzia by z nami była i jakby to wyglądało, echhh.Ja też mam małego doła - na jutro miałabym termin porodu... Ehhh ale jakoś się to życie kula... Jakoś...
Tak tak wrzucam w tą aplikacjęOd przyszłego cyklu polecam wklejać testy do Premom, te wyschnięte też trochę przekłamują rzeczywistość. Bladziutkie są tak czy siakja w zeszłym cyklu miałam owu w 21 dc, sprawdzaj cały czas
![]()
No to jest w miare ok, chociaz jak sikasz raz dziennie to staraj sue w miare o stalych porach tzn zeby nue zostawiac przestrzalu, ze jeden dzien 10, a drugi dopiero 19Rano to tak obstawiam gdzieś 10-12 przeważnie i rano są mniej więcej po 2.5-3.5h staram się trzymać mocz. Ciężko mi zrobić zdjęcie, bo głupia ja taśmę wzięłam tam gdzie kreski i odbija się światło. Zaraz spróbuję zrobić jeszcze raz. Niby są jakieś delikatne te skoki, ale to bardzo delikatne. Dziś np. trzymałam z 5 h mocz, bo tak w sumie trochę załatana byłam. Ten test z popołudnia i 16: 30 robiony. Ja się często zapominamy o wypijam szklankę płynów i nagle takie kurcze miałam się pilnować.No nic czekam dalej. Ale czysto teoretycznie jakby to był cykl bezowulacyjny to raczej by było bardziej płaski co nie ? Nie było by raz jaśniej raz ciemniej
następny cykl lepiej będzie mi szło obiecuje
(oby go już nie było)