K_89
Fanka BB :)
Oby się wszystko potoczyło po twojej myśliTo no teraz oczekiwanie do testów pozostaje
Ja się skupić dziś na pracy nie mogęna 11:30 mam wizytę i już stresik wjechał na wysoki poziom, śniadania przełknąć nie mogę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oby się wszystko potoczyło po twojej myśliTo no teraz oczekiwanie do testów pozostaje
Ja się skupić dziś na pracy nie mogęna 11:30 mam wizytę i już stresik wjechał na wysoki poziom, śniadania przełknąć nie mogę
![]()
Tak, w środę. Oczywiście płacę sama ale to było wiadomo.Kciuki na pokładPrzyrost też Ci się uda zrobić, czy w DE tego nie uznają?
Tak, chwilę przed wizytą idę na pobranie.Czekamy razem z Tobą, pobierasz się dzisiaj czy dajesz sobie chwilę przerwy dla żył ?
Generalnie jeśli dochodzi do zagnieżdżenia ciąży w jajowodzie i czujesz tam ciągnięcie - to częste i dość powszechne. Zwracaj uwagę na to czy nie masz dziwnego bólu/ciągnięcia barku.Tak, chwilę przed wizytą idę na pobranie.
Kurde ale ja naprawdę mam przeczucie ze miałam owulacje, pewnie będzie to widać na usg nie? Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie jeszcze dłuższy spacer to mnie trochę kuło z lewej strony (generalnie tam gdzie miałam owu w ostatnim cyklu)![]()
Ja chcialabym zamknacKtora chce sikac, zeby powoli zamykac marzec? Jakes ostatnie kreski poprosimy!![]()
A ja sie ciesze, bo to znaczy, ze cimcirimci mialo idealny timing! O!Jakie to wszystko nieprzewidywalne, cimcirimci wieczorem a w nocy obudził mnie taki ból jajnika że nie mam wątpliwości. Owu przyszła w nocy. W tamtym miesiącu po drożności nie było żadnego bólu, już myślałam że tak to teraz będzie a tu jeb. Jednak boli jajnik, plus że boli ten gdzie drożny jajowód. Niby tyle starań a i tak każdy cykl innyi od jutra znowu progesteron. Stanęłam dzisiaj na wadze i załamka. 7 kg do przodu przez niego
Bedzie dobrze!!To no teraz oczekiwanie do testów pozostaje
![]()
Wlasnie tak, moj szczęśliwy cykl po ktorym miałam biochema mial ciągły pik na teście!No to jest w miare ok, chociaz jak sikasz raz dziennie to staraj sue w miare o stalych porach tzn zeby nue zostawiac przestrzalu, ze jeden dzien 10, a drugi dopiero 19
Ale to jak dla mnie zdecydowanie pik jeszcze przed Toba, jak masz takie cykle to mozesz miec nawet gdzies 20-22dc, wiec jeszcze na luzie
A przy pcos podobno testy lubia byc dlugo ciemne jakby ciagly pik, u Ciebie narazie tego nie widac, wiec na spokojnie, jest git![]()