• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Czekamy razem z Tobą, pobierasz się dzisiaj czy dajesz sobie chwilę przerwy dla żył ?
Tak, chwilę przed wizytą idę na pobranie.

Kurde ale ja naprawdę mam przeczucie ze miałam owulacje, pewnie będzie to widać na usg nie? Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie jeszcze dłuższy spacer to mnie trochę kuło z lewej strony (generalnie tam gdzie miałam owu w ostatnim cyklu) 🤔

Tak, chwilę przed wizytą idę na pobranie.

Kurde ale ja naprawdę mam przeczucie ze miałam owulacje, pewnie będzie to widać na usg nie? Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie jeszcze dłuższy spacer to mnie trochę kuło z lewej strony (generalnie tam gdzie miałam owu w ostatnim cyklu) 🤔
Generalnie jeśli dochodzi do zagnieżdżenia ciąży w jajowodzie i czujesz tam ciągnięcie - to częste i dość powszechne. Zwracaj uwagę na to czy nie masz dziwnego bólu/ciągnięcia barku.

Jakie to wszystko nieprzewidywalne, cimcirimci wieczorem a w nocy obudził mnie taki ból jajnika że nie mam wątpliwości. Owu przyszła w nocy. W tamtym miesiącu po drożności nie było żadnego bólu, już myślałam że tak to teraz będzie a tu jeb. Jednak boli jajnik, plus że boli ten gdzie drożny jajowód. Niby tyle starań a i tak każdy cykl inny 😒 i od jutra znowu progesteron. Stanęłam dzisiaj na wadze i załamka. 7 kg do przodu przez niego
A ja sie ciesze, bo to znaczy, ze cimcirimci mialo idealny timing! O!
To no teraz oczekiwanie do testów pozostaje 😄

Ja się skupić dziś na pracy nie mogę 🫠 na 11:30 mam wizytę i już stresik wjechał na wysoki poziom, śniadania przełknąć nie mogę 😖
Bedzie dobrze!! ♥️

Kurde bo na test sikne dipiero po pracy, a tak mnie boli krzyz za jajnikami ze masakra! To jakby tuz orzed owu i mdli mnie od rana, no jakby zaraz miala byc, a tu piku nie bylo, nierealne ze go przegapilam, a zwykle bywala dluzszy czas po piku, a nie od razu.. albo wzmogly mi sie objawy i boli bardziej niz zwykle, albo nie wiem, ale nie lubie tego…

No to jest w miare ok, chociaz jak sikasz raz dziennie to staraj sue w miare o stalych porach tzn zeby nue zostawiac przestrzalu, ze jeden dzien 10, a drugi dopiero 19 :D
Ale to jak dla mnie zdecydowanie pik jeszcze przed Toba, jak masz takie cykle to mozesz miec nawet gdzies 20-22dc, wiec jeszcze na luzie :)
A przy pcos podobno testy lubia byc dlugo ciemne jakby ciagly pik, u Ciebie narazie tego nie widac, wiec na spokojnie, jest git :)
Wlasnie tak, moj szczęśliwy cykl po ktorym miałam biochema mial ciągły pik na teście! 😁

Załączniki

• IMG_0506.jpeg
    IMG_0506.jpeg
    283,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Dzien dobry!
Jak tam po zmianie czasu? Ja myślałam że mnie to nie rusza, ale dzisiaj jak wstałam to się czułam jakbym już z lacza dostała 🩴😂
Od paru dni pod rzucie mnie ćmi, ni to na okres, takie niewiadomo co. A piersi to wręcz napierdzielają, nie czułam tak jeszcze nigdy. Sny też mam powalone jakieś, także czuć że testowanie się zbliża bo burdel w głowie 😂 Będę twarda! wytrzymam do 1/04 na pierwszy ogień w kwietniu 🔥 to będzie wtedy 13DPO

Miłego początku tygodnia dla wszystkich ☀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry