Kaalaa
Fanka BB :)
O zesz!!Wlasnie tak, moj szczęśliwy cykl po ktorym miałam biochema mial ciągły pik na teście!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O zesz!!Wlasnie tak, moj szczęśliwy cykl po ktorym miałam biochema mial ciągły pik na teście!![]()
A to wtedy miałaś tak dużo tych pęcherzyków?Wlasnie tak, moj szczęśliwy cykl po ktorym miałam biochema mial ciągły pik na teście!![]()
Aż tak to odczuwasz?Zmiana czasu dla mnie to parę dni wybitych z rytmu - jeszcze księżyc prawie w pełni to combo takie ,że jebca dostać można![]()
Ja poszlam do ginekologa w ciemno tydzien temu. Mial okropne opinie w internecie, 2,5 gwiazdki ale zaryzykowalam i bylam naprawde milo zaskoczona. Sympatyczny, na wszystkie pytania odpowiadal, zlecil badania. Naprawde bylo miloHej, u mnie trzeci dzien dziwnego plamienia (dziś 5dpo). Do tego ciągłe kłucia i skurcze podbrzusza. Umówiłam się pierwszy raz na pakiet do ginekologa na dziś wieczór, ale jak poczytałam o nim opinie, to zaczynam sie obawiac tej wizyty![]()
Mam wrażenie,że czas mi ucieka przez palce przez te zmianę czasu a jak jest pełnią to mam problemy ze snem i chodzę jak zombieAż tak to odczuwasz?![]()
Spokojnie, w następnym cyklu wszystko wróciło do normyO zesz!!1.25 to u Ciebie mala wartosc
![]()
Ale masz dobrą pamięć, tak!A to wtedy miałaś tak dużo tych pęcherzyków?![]()
Na to liczę, że sie pozytywnie zaskoczę, no ale głowa robi swoje...Ja poszlam do ginekologa w ciemno tydzien temu. Mial okropne opinie w internecie, 2,5 gwiazdki ale zaryzykowalam i bylam naprawde milo zaskoczona. Sympatyczny, na wszystkie pytania odpowiadal, zlecil badania. Naprawde bylo milo