• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Wiem kochana, sledzilam Cie zza krzaka.. :( to jest cholernie trudne i jeszcze bardziej niesprawiedliwe… i chce wierzyc, ze to byl tylko nieszczesliwy przypadek i to ostatni..
Przypadek raczej nie, chociaż jeszcze nie wiemy, gdzie może leżeć problem. Ale cóż, badamy się i powoli idziemy do celu.
Ja Was tutaj też podczytywałam i przykro mi z powodu Twojego biochemia :( Widzę, że martwisz się tym progesteronem, ale przy ciążach biochemicznych on chyba z reguły jest niski. Ja tak miałam, prożek chyba 11, gdzie w innych ciążach, które się chociaż trochę dalej rozwijały był w okolicach 30-40.

Dobry! Ostatni dzien marca :) wiec tak na wstepie- chcialabym Wam podziekowac za kolejny miesiac razem, za go wsparcie, ktore tutaj mamy :)
To byl strasznie trudny miesiac i dzialo sie tu duzo dobrego i zlego, ale mam nadzieje, ze ten etap sie zamknie!
Gratuluje dziewczyny @dzika_wiśnia1995 @Madlen2026 @Spokój @Zestresowana13 @maggie97 @K_89 @Tenni i rosnijcie zdrowo, a te 9 miesiecy bylo strasznie nudne! :D
A z cala reszta widze sie na kwietniowych kreskach i oby to byly nasze ostatnie i szczesliwe kreski!

Przypadek raczej nie, chociaż jeszcze nie wiemy, gdzie może leżeć problem. Ale cóż, badamy się i powoli idziemy do celu.
Ja Was tutaj też podczytywałam i przykro mi z powodu Twojego biochemia :( Widzę, że martwisz się tym progesteronem, ale przy ciążach biochemicznych on chyba z reguły jest niski. Ja tak miałam, prożek chyba 11, gdzie w innych ciążach, które się chociaż trochę dalej rozwijały był w okolicach 30-40.
Pamietaj, ze z kazdym kolejnym kroczkiem jest do przodu! :) a bedzie pieknie, zobaczysz! ❤️
Prozkiem sie martwie, bo byl bardzo na granicy, ale to bym jeszcze pomyslala, ze ok, odbije, ale 2 cykle przed w nieciazowym nawet 10 nie mial 7dpo.. 9.6 bo wczoraj sprawdzalam wszystkie swoje wyniki..

Możemy zostać przyjaciółkami, bo ja nie lubię brodatych 😂😂😂
Barber odpada 😆😆😆
Ale za to jest po treningu i piękne
(*)(*) ma 😂😂😂
Upsss a mój to właśnie brodacz jest 😅
Na siłkę chodził parę lat temu i coś tam jeszcze mu zostało w barkach i plecach (pracuje też fizycznie,mnie też da radę podnieść to nie jest źle 😂)
Aj te chłopy - kręcą Nas a nawet sobie sprawy nie zdają jak bardzo 🤣

Pamietaj, ze z kazdym kolejnym kroczkiem jest do przodu! :) a bedzie pieknie, zobaczysz! ❤️
Prozkiem sie martwie, bo byl bardzo na granicy, ale to bym jeszcze pomyslala, ze ok, odbije, ale 2 cykle przed w nieciazowym nawet 10 nie mial 7dpo.. 9.6 bo wczoraj sprawdzalam wszystkie swoje wyniki..
Powiem Ci, że ja właśnie nie wiem, jak to działa, bo ja przy biochemie miałam 11 a w cyklach bez ciąży ledwo 7-8 w teoretycznym szczycie. A w ciążach tak jak mówię szybko odbijał i nawet przy małej becie już był 30-40. Może kwestia tego, że te ciążowe cykle były stymulowane. Ale to mój przypadek, ja tak czy siak przy tylu stratach i tak z marszu dostaję luteinę. Może u Ciebie też by było dobrze zrobić ze 3 cykle stymulowane z dokładnym monitoringiem i wtedy dołożyć prożek te 3dpo?

Dziewczyny! Czemu nikt nie ostrzega, jak ząbkowanie w dorosłym życiu jest trudne?! Ledwo żyję, czekam na wyrwanie tej 8, będę miała ciekawe święta... 🤯 Jak nie urok to sraczka...albo wyżynająca się 8. Mam 26 lat, a to dopiero pierwsza 8. 😬
Dziś u dentystki dowiedziałam się, że przed ciążą warto usunąć plombę amalgamatową.🤔
Ja miałam w gimnazjum już wszystkie 8 i żadna nie wymagała usunięcia- chociaż aparat ortodontyczny bym mogła nosić 😅
Tą "srebrna" plombę oglądała moja dentystka zanim byłam w ciąży z córką i mówiła,że jakby się zdarzyło,że się zajdzie w ciążę a się je jeszcze ma to po zakończeniu karmienia najlepiej wymienić w razie "w" :) bo jak ją widziała to się pytała czy mam dzieci -ja ,że jestem w trakcie starań już jakiś czas - to mówiła,że się umówimy na kontrolę za parę mc a już w ciąży byłam to przełożyliśmy tą wymianę w sumie ok rok bo czas ciąży i pół roku kp i się nic nie działo ale warto działać za wczasu

Ja mam akurat wszystkie 8 i wyszły już dawno, ale Powiem Ci ciekawostkę, mojej babci w wieku 75 lat wychodziła 9tka 🤣
Dlatego polecam zrobić sobie chociaż raz w życiu pantomogram (RTG wszystkich zębów) - na tyg będzie widać czy się jakieś niespodzianki w dziąśle skrywa:)
ale wiadomo,że seniorzy to na wszystko machną ręką - więc ta uwaga się Twojej Babci nie tyczy (moja też by to olała) 😅

reklama
Powiem Ci, że ja właśnie nie wiem, jak to działa, bo ja przy biochemie miałam 11 a w cyklach bez ciąży ledwo 7-8 w teoretycznym szczycie. A w ciążach tak jak mówię szybko odbijał i nawet przy małej becie już był 30-40. Może kwestia tego, że te ciążowe cykle były stymulowane. Ale to mój przypadek, ja tak czy siak przy tylu stratach i tak z marszu dostaję luteinę. Może u Ciebie też by było dobrze zrobić ze 3 cykle stymulowane z dokładnym monitoringiem i wtedy dołożyć prożek te 3dpo?
Wlasnie dzisiaj mam lekarza, zobacze co powie, bo ja kurde nie wiem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry