Carmen2412
Fanka BB :)
Ja miałam torbiel i zniknęła po 2 miesiącach na szczęście nie rosłaDziewczyny a któraś miała sytuację że miała torbiel która utworzyła się z ciałka żółtego i potem sama się wchłonęła?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam torbiel i zniknęła po 2 miesiącach na szczęście nie rosłaDziewczyny a któraś miała sytuację że miała torbiel która utworzyła się z ciałka żółtego i potem sama się wchłonęła?
Przypadek raczej nie, chociaż jeszcze nie wiemy, gdzie może leżeć problem. Ale cóż, badamy się i powoli idziemy do celu.Wiem kochana, sledzilam Cie zza krzaka..to jest cholernie trudne i jeszcze bardziej niesprawiedliwe… i chce wierzyc, ze to byl tylko nieszczesliwy przypadek i to ostatni..
Pamietaj, ze z kazdym kolejnym kroczkiem jest do przodu!Przypadek raczej nie, chociaż jeszcze nie wiemy, gdzie może leżeć problem. Ale cóż, badamy się i powoli idziemy do celu.
Ja Was tutaj też podczytywałam i przykro mi z powodu Twojego biochemiaWidzę, że martwisz się tym progesteronem, ale przy ciążach biochemicznych on chyba z reguły jest niski. Ja tak miałam, prożek chyba 11, gdzie w innych ciążach, które się chociaż trochę dalej rozwijały był w okolicach 30-40.
Upsss a mój to właśnie brodacz jestMożemy zostać przyjaciółkami, bo ja nie lubię brodatych
Barber odpada
Ale za to jest po treningu i piękne
(*)(*) ma![]()
Powiem Ci, że ja właśnie nie wiem, jak to działa, bo ja przy biochemie miałam 11 a w cyklach bez ciąży ledwo 7-8 w teoretycznym szczycie. A w ciążach tak jak mówię szybko odbijał i nawet przy małej becie już był 30-40. Może kwestia tego, że te ciążowe cykle były stymulowane. Ale to mój przypadek, ja tak czy siak przy tylu stratach i tak z marszu dostaję luteinę. Może u Ciebie też by było dobrze zrobić ze 3 cykle stymulowane z dokładnym monitoringiem i wtedy dołożyć prożek te 3dpo?Pamietaj, ze z kazdym kolejnym kroczkiem jest do przodu!a bedzie pieknie, zobaczysz!
Prozkiem sie martwie, bo byl bardzo na granicy, ale to bym jeszcze pomyslala, ze ok, odbije, ale 2 cykle przed w nieciazowym nawet 10 nie mial 7dpo.. 9.6 bo wczoraj sprawdzalam wszystkie swoje wyniki..
Ja miałam w gimnazjum już wszystkie 8 i żadna nie wymagała usunięcia- chociaż aparat ortodontyczny bym mogła nosićDziewczyny! Czemu nikt nie ostrzega, jak ząbkowanie w dorosłym życiu jest trudne?! Ledwo żyję, czekam na wyrwanie tej 8, będę miała ciekawe święta...Jak nie urok to sraczka...albo wyżynająca się 8. Mam 26 lat, a to dopiero pierwsza 8.
Dziś u dentystki dowiedziałam się, że przed ciążą warto usunąć plombę amalgamatową.![]()
Trzymam kciuki,żeby już spadała i nie robiła żadnych problemów ta betaMa wynikibeta 41, myślicie ze juz poleci do 0?
![]()
Dlatego polecam zrobić sobie chociaż raz w życiu pantomogram (RTG wszystkich zębów) - na tyg będzie widać czy się jakieś niespodzianki w dziąśle skrywaJa mam akurat wszystkie 8 i wyszły już dawno, ale Powiem Ci ciekawostkę, mojej babci w wieku 75 lat wychodziła 9tka![]()
Wlasnie dzisiaj mam lekarza, zobacze co powie, bo ja kurde nie wiem..Powiem Ci, że ja właśnie nie wiem, jak to działa, bo ja przy biochemie miałam 11 a w cyklach bez ciąży ledwo 7-8 w teoretycznym szczycie. A w ciążach tak jak mówię szybko odbijał i nawet przy małej becie już był 30-40. Może kwestia tego, że te ciążowe cykle były stymulowane. Ale to mój przypadek, ja tak czy siak przy tylu stratach i tak z marszu dostaję luteinę. Może u Ciebie też by było dobrze zrobić ze 3 cykle stymulowane z dokładnym monitoringiem i wtedy dołożyć prożek te 3dpo?