Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy decydujecie się na genetyczne badanie zarodków czy idziecie w procedurze rządowej?Ja kończę marzec już oficjalna kwalifikacja do in vitro. Dzisiaj podpisane dokumenty, zrobione badania. Jak będzie ok to mam wypisane leki na stymulację, odwiedziłam już aptekę i czekam na 1dc, najpewniej zaraz po świętach.
Takze widzimy się w kwietniowych kreskach!
A dziewczynom którym się udało życzę spokojnych 9miesiecy
@maggie97 i @dzika_wiśnia1995 wam żeby pięknie rósł brzuszek mimo że się dopingowaliśmy na grupie walczącej z kaloriami![]()
Tzn jesteśmy zakwalifikowanie normalnie do refundacji ale rozważamy badanie zarodkow na swój koszt. Czekamy na wyniki kariotypow i będę umawiać spotkanie z genetykiem z kliniki. Mam dużo pytań głowie i potrzebuje to przegadać z fachowcem żeby świadomie podjąć decyzje. Zobaczymy też czy będzie coś badać (obyCzy decydujecie się na genetyczne badanie zarodków czy idziecie w procedurze rządowej?
Mocno trzymam kciuki!!!Hej, 31.03.2025 - rok temu zobaczyłam po raz pierwszy pozytywny testteraz jestem 365 dni starsza, bez dziecka… mam dziś taki nostalgiczny nastrój. Coś dziś kończę- coś zaczynam
31.03.2025 - dziś miałam wykonane IUI, jest nowa nadzieja i z tą nadzieją kończę marzec. Gratuluję ciąż
PS. Pojechałam dziś na USG, żeby podejrzeć owoc działań związanych z przygotowaniem do inseminacjii okazało się, że wszystko poszło bardzo dobrze, dziś 11 dzień cyklu i zrobiliśmy zabieg
trzymajcie kciuki
![]()
Pamiętajcie, że w przypadku chęci skorzystania z własnych komórek jajowych górna granica wieku w refundacji in vitro wynosi 42 lata.Właśnie obawiam, że będzie ciężko. Jak nie uda się w tym i następnym miesiącu, będziemy myśleć o invitro.