• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Z racji że to ostatni dzień marca, również wam chciałam podziękować za ten miesiąc, za obecność i wypędzanie moich czarnych myśli 🫠 Mało mnie tu było, trochę taka wypluta byłam w tym miesiacu, w sumie dobrze że już się kończy 😪

Wszystkim którym się udało życzę jak najnudniejszych najbliższych miesięcy i szczęśliwego rozwiązania ❤️❤️
A z resztą oczywiście do zobaczenia na kolejnych szczęśliwych kreskach, oby to był TEN miesiąc dla wielu z nas 🥹

Ja kończę marzec już oficjalna kwalifikacja do in vitro. Dzisiaj podpisane dokumenty, zrobione badania. Jak będzie ok to mam wypisane leki na stymulację, odwiedziłam już aptekę i czekam na 1dc, najpewniej zaraz po świętach.

Takze widzimy się w kwietniowych kreskach!

A dziewczynom którym się udało życzę spokojnych 9miesiecy🥰

@maggie97 i @dzika_wiśnia1995 wam żeby pięknie rósł brzuszek mimo że się dopingowaliśmy na grupie walczącej z kaloriami🙃😉

Ja kończę marzec już oficjalna kwalifikacja do in vitro. Dzisiaj podpisane dokumenty, zrobione badania. Jak będzie ok to mam wypisane leki na stymulację, odwiedziłam już aptekę i czekam na 1dc, najpewniej zaraz po świętach.

Takze widzimy się w kwietniowych kreskach!

A dziewczynom którym się udało życzę spokojnych 9miesiecy🥰

@maggie97 i @dzika_wiśnia1995 wam żeby pięknie rósł brzuszek mimo że się dopingowaliśmy na grupie walczącej z kaloriami🙃😉
Czy decydujecie się na genetyczne badanie zarodków czy idziecie w procedurze rządowej?

Szybko zleciał mi ten miesiąc, jutro zaczynamy przed ostatni miesiąc prób. Postanowiłam do 40 w maju i koniec cieszyć się tym co mam nie w koło myśleć czy uda się czy nie. Także cud się stanie jak tym razem się uda. Do zobaczenia w kwietniu!

Hej, 31.03.2025 - rok temu zobaczyłam po raz pierwszy pozytywny test 😍 teraz jestem 365 dni starsza, bez dziecka… mam dziś taki nostalgiczny nastrój. Coś dziś kończę- coś zaczynam 🍀 31.03.2025 - dziś miałam wykonane IUI, jest nowa nadzieja i z tą nadzieją kończę marzec. Gratuluję ciąż 🌷

PS. Pojechałam dziś na USG, żeby podejrzeć owoc działań związanych z przygotowaniem do inseminacji :) i okazało się, że wszystko poszło bardzo dobrze, dziś 11 dzień cyklu i zrobiliśmy zabieg 💪🏻🤞🏻 trzymajcie kciuki ✊🏻

Czy decydujecie się na genetyczne badanie zarodków czy idziecie w procedurze rządowej?
Tzn jesteśmy zakwalifikowanie normalnie do refundacji ale rozważamy badanie zarodkow na swój koszt. Czekamy na wyniki kariotypow i będę umawiać spotkanie z genetykiem z kliniki. Mam dużo pytań głowie i potrzebuje to przegadać z fachowcem żeby świadomie podjąć decyzje. Zobaczymy też czy będzie coś badać (oby😉)

Hej, 31.03.2025 - rok temu zobaczyłam po raz pierwszy pozytywny test 😍 teraz jestem 365 dni starsza, bez dziecka… mam dziś taki nostalgiczny nastrój. Coś dziś kończę- coś zaczynam 🍀 31.03.2025 - dziś miałam wykonane IUI, jest nowa nadzieja i z tą nadzieją kończę marzec. Gratuluję ciąż 🌷

PS. Pojechałam dziś na USG, żeby podejrzeć owoc działań związanych z przygotowaniem do inseminacji :) i okazało się, że wszystko poszło bardzo dobrze, dziś 11 dzień cyklu i zrobiliśmy zabieg 💪🏻🤞🏻 trzymajcie kciuki ✊🏻
Mocno trzymam kciuki!!!

reklama
Ja również dziękuję za ten miesiąc. Wszystkie jesteście ultra kochane laski! 🌸
Mam nadzieję, że w kwietniu wszystkie doczekamy się swoich 🐥🐥 i dwóch kresek!
Tym, które kończą marzec z pozytywnymi testami serdecznie gratuluję i myślę o Was cieplutko, rośnijcie zdrowo 🩷

Kisses Love GIF

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry