• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Nie takie rzeczy na tym forum były, pamiętam że czytałam jak jedna dziewczyna była pewna że bezowulacyjny bo piku nie złapała a jednak dwie kreseczki zamiast okresu wskoczyły 🤞
Dzisiaj rano pik. Wczoraj nie działaliśmy i na 99.9999% dzisiaj też nie damy rady, bo dalej na wyjeździe. Więc tylko jedne widzenia w sobotę a owulka pewnie jutro, czyli we wtorek. Tak jak myślałam cykl w plecy. No cóż…

Dzień dobry w ten piękny słoneczny poniedziałek 😁U mnie dziś 12dpo, druga noc dobrze przespana, temperatura nadal wysoko, a jako że mamy lany poniedziałek to i oczywiście że lałam 😂 Dziś nawet na zdjęciach dobrze ją widać 🥹

Załączniki

• IMG20260406075950.jpg
    IMG20260406075950.jpg
    651,7 KB · Wyświetleń: 122
  • IMG20260406075925.jpg
    IMG20260406075925.jpg
    499 KB · Wyświetleń: 121
Dobrze 😁 tak jak wspomniałam wyżej, bardzo dobrze dziś spałam, a od ponad 4 miesięcy męczyłam się z bezsennością nie reagującą na leki. Piersi nie bolą, podbrzusze nie boli, co jakiś czas czuję tylko takie sekundowe ciągnięcie/ skurcz (?) potem cisza.
Póki co staram się nie cieszyć za bardzo, bo nie wiem jakie szanse ma ciąża na 5mm endometrium, ale cieszy mnie sam fakt że jednak mogę zajść naturalnie 😁 Zobaczymy co przyniosą kolejne dni. Rano jak się uda polecę przed pracą na betę i prożka 😎

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry