taisiya
Fanka BB :)
@Kejti9247 hello, gdzie sikance? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiaj rano pik. Wczoraj nie działaliśmy i na 99.9999% dzisiaj też nie damy rady, bo dalej na wyjeździe. Więc tylko jedne widzenia w sobotę a owulka pewnie jutro, czyli we wtorek. Tak jak myślałam cykl w plecy. No cóż…Nie takie rzeczy na tym forum były, pamiętam że czytałam jak jedna dziewczyna była pewna że bezowulacyjny bo piku nie złapała a jednak dwie kreseczki zamiast okresu wskoczyły![]()
Coś majaczyDzień dobry w ten piękny słoneczny poniedziałekU mnie dziś 12dpo, druga noc dobrze przespana, temperatura nadal wysoko, a jako że mamy lany poniedziałek to i oczywiście że lałam
Dziś nawet na zdjęciach dobrze ją widać
![]()
No jest i to różowiutka ! Jak się czujesz ?Dzień dobry w ten piękny słoneczny poniedziałekU mnie dziś 12dpo, druga noc dobrze przespana, temperatura nadal wysoko, a jako że mamy lany poniedziałek to i oczywiście że lałam
![]()
Oho coś tu się fajnego zaczyna dziaćDzień dobry w ten piękny słoneczny poniedziałekU mnie dziś 12dpo, druga noc dobrze przespana, temperatura nadal wysoko, a jako że mamy lany poniedziałek to i oczywiście że lałam
![]()