Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Eeee tam ja taka nie będęWiecie, to trzeba wyśrodkować. Bo potem będziemy teściowymi, które płaczą na ślubach, że im paskudne lafiryndy synów ukradłyi uwierzcie, życie z taką kobietą w rodzinie jest mega ciężkie. Mnie to ciągle uczy, jaką osobą nie być.
Słuchajcie, wczoraj mój syn mentalnie się „wyprowadził”. Powiedział, że jak już będzie mieszkał w swoim domu, to będzie nas codziennie odwiedzał. Śmieszne, bo przecież wiemy jaka jest kolej rzeczy, no ale kurczę, jakoś smutno się zrobiło. Mamy w domu 2,5 miesięczniaka, który jest już taką pogodną „gadułką”, a przecież starszy dopiero co był na takim etapie. Czas leci zdecydowanie za szybko!Mój 7-latek mówi, że zawsze będzie już z nami mieszkał, a jak już będzie miał swoje dzieci, to będziemy je zawozić do cioci i my z nim będziemy chodzić na imprezki.Zastanawiam się czy już mam adaptować strych na mieszkanie, czy dać mu jeszcze trochę czasu na decyzję.
![]()