• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Dołączam do klubu nielubiących pracy 😢
A gdzie pracujecie? Powiem Wam, że już nawet rozważam czy nie przebranżowić się po macierzyńskim i szukam inspiracji 😉

Zrobiłam owulaka pół godziny temu - Premom pokazuje 0,6. O 12:30 było 0,47. Robić jeszcze trzeci przed pójściem spać czy jutro rano (np 10:30, żeby tez nie za wcześnie)? 🤔
Jeśli chodzi o pracę to u mnie własna działalność- dotacje unijne. Ale też myślę o przebranżowieniu. Urlop macierzyński pomógłby od nowa ułożyć życie zawodowe 😊

Hej Kochane, proszę o zapisanie na testy 13.04🥰 Pierwszy raz piszę w tym wątku, ale zaczynamy z mężem starania i uznałam, że fajnie będzie pokibicować sobie wzajemnie🙈 Jestem po raku tarczycy i połowicznym usunięciu, więc jeśli któraś z was ma podobne doświadczenia, to chętnie się dowiem, jaki miało to wpływ na ciążę

Ja to już przebieram nogami i nie mogę się okresu doczekać, a to za tydzień dopiero 🫠
Myślicie żeby jeszcze sprawdzić raz tą betę czy się wyzerowala?
A jaka była ostatnim razem ? Ja bym poczekała na miesiaczke jeśli była niska ostatnim razem. Po co się kłuć, skoro ten wynik niewiele zmieni. Trzymam kciuki, żeby okres był szybciutko! 💐
Zrobiłam owulaka pół godziny temu - Premom pokazuje 0,6. O 12:30 było 0,47. Robić jeszcze trzeci przed pójściem spać czy jutro rano (np 10:30, żeby tez nie za wcześnie)? 🤔
Jak widzę że rośnie to sprawdzam jak szalona, nie przejmuje się czy to noc czy poranny mocz ;p wole robić więcej aby wiedzieć dokładnie kiedy był peak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry