Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Który masz dpo?U mnie jakby się teraz udało to bym miała termin na 18 grudnia. I w sumie jestem nastawiona pozytywnie, że się uda
![]()
Ja już w końcu nie wiem, czy pytałam, ale lekarz dał zielone światło na tak szybkie wznowienie starań?U mnie termin z okresu bylby 25 grudnia, tez nigdy nie chciałam na swieta i koniec roku, ale tez juz mi wszystko jedno i mogę całe święta spędzić w szpitalu, aby bylo wszystko dobrze![]()
Były przypuszczenia że cp, ale ostatecznie lekarz powiedział że najprawdopodobniej biochem bo beta nie urosła za dużo i mocno spadłaAle lekarz stwierdził biochem? Nie doczytałam w sumie co wyniknęło z tej sytuacji u Ciebie.
Tak, bylam na kontroli u mojego lekarza, lekarz w szpitalu tez potwierdził, ze możemy wrócić do staran po pierwszej miesiaczceJa już w końcu nie wiem, czy pytałam, ale lekarz dał zielone światło na tak szybkie wznowienie starań?
Ja przy takim tescie dostalam okres w ten sam dzien, bety nie robilam ale moze byla 5-10 , wiec mi nie spadla do zera a i tak przyszedl okresByły przypuszczenia że cp, ale ostatecznie lekarz powiedział że najprawdopodobniej biochem bo beta nie urosła za dużo i mocno spadła
Mi przy biochemię urosła do zawrotnych 5 i okres się spóźnił 4 dni. Przy becie 27 okres spóźnił się tydzieńJa przy takim tescie dostalam okres w ten sam dzien, bety nie robilam ale moze byla 5-10 , wiec mi nie spadla do zera a i tak przyszedl okres