Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moje TSH sprzed miesiąca 2,81Wcześniej mi Endo mówiła, że do starań to poniżej 1.5 powinno być, najlepiej ok 1. Ale podobno jakieś wytyczne się pozmieniały, jutro się pewnie dowiem coś więcej to mogę napisać.
Ja sikanie dziś pomijam, lecę zaraz na krew na przyrost bety. Trzymajcie kciuki, bo boje się o wynik bardziej niż przed wtorkowym pobieraniemDobry!
Wstajemy, sikamy dalej! Gdzie te dwie kreski?!![]()
Pewnie kwestia indywidualna, ale ja odstawiłam 10 dpo przy negatywnym i po 4 dniach przyszła @. Temperatura nawet nie zdążyła spaść. Tyle że ja miałam dopochwowo.Dzień doberek!
Kiedy ta straszna pogoda minie?
U mnie znowu wieje i leje masakra.
A mam do Was jeszcze pytanie z duphastonem czy okresu dostaje się dopiero jak go odstawisz?
Bo tak wyjdzie jak się nie udało w tym cyklu że przez duphaston będę miała go wydłużonego i zastanawiam się czy mi to potem nie rozjedzie znowu cykli dla mnie to czarna magia narazie
Bo cykle do tej pory miałam regularne 28-29 dni
Duphaston ma na tyle małą dawkę, że dziewczyny czasami w trakcie jego brania zaczynały miesiączkiDzień doberek!
A mam do Was jeszcze pytanie z duphastonem czy okresu dostaje się dopiero jak go odstawisz?
Bo tak wyjdzie jak się nie udało w tym cyklu że przez duphaston będę miała go wydłużonego i zastanawiam się czy mi to potem nie rozjedzie znowu cykli dla mnie to czarna magia narazie
O o o spieszę z odpowiedzią. A więc nie wstrzyma Ci okresu więcej niż kilka dni. 2-7 dni jak odstawisz 12 dpo (lub 14zalezy jak lekarz zarządził). Jak odstawiam 12 dpo to okres mam po dwóch dniachDzień doberek!