• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Kurde, wszystko u mnie smiga, hormony sa ok, dokladam co sie da suplami, zeby juz bylo idealnie, a nie klika.. ja wiem ze w kazdym cyklu ma sie tylko iles procent szans, ale co z tymi, ktorym sie udaje za 1 razem? Jak to jest, maja wieksze szczescie, czy moze wbrew pozorom idealne warunki i wyniki…? Jak kurde wspomoc szczescie?

reklama
Kurde, wszystko u mnie smiga, hormony sa ok, dokladam co sie da suplami, zeby juz bylo idealnie, a nie klika.. ja wiem ze w kazdym cyklu ma sie tylko iles procent szans, ale co z tymi, ktorym sie udaje za 1 razem? Jak to jest, maja wieksze szczescie, czy moze wbrew pozorom idealne warunki i wyniki…? Jak kurde wspomoc szczescie?
Wiem o czym mówisz, też się czasem zastanawiam czemu jednym wychodzi bez starania się, a innym nic pomimo dużej uwagi przykladanej do starań... trzeba wierzyć, że w końcu i nam się uda 🤞a dzidzia dzięki temu dbaniu będzie po prostu zdrowsza i silniejsza 💪

Zastanawiam się nad tym od 2021 😂 i te zdania lekarzy - nawet w klinice - jesteście zdrowi… omg. A ja już nie mam pomysłów 🤦‍♀️

Minimum 150 jest najbardziej optymalny 🙂 ale na niższych też się zdarzają ciążę tylko podobno trudniej o implantację. Ja wachluje między 80-120 i cały czas słyszę za mało
A kojarzysz jak to jest, jeśli już się jednak zajdzie w ciążę przy niższym estradiolu, to czy to może wpływać na poronienia? Szczególnie czy może być problem z implantacją i kończyć się biochemem?

Zastanawiam się nad tym od 2021 😂 i te zdania lekarzy - nawet w klinice - jesteście zdrowi… omg. A ja już nie mam pomysłów 🤦‍♀️
Ja jak miałam 20 lat to wystarczyła chwila nieuwagi i bach- ciąża.
Teraz już też wszystko zrobiłam i poza jednym biochemem nic. Ale ja już jestem w swoim wieku ale właśnie dlaczego wam dziewczyny też jest trudno zajść to ja nie wiem.

Szczerze? Dla mnie jeśli nie wychodzi po pół roku to już jest znak, żeby iść dalej w diagnostykę. Teraz jak sobie myślę, gdybym mogła cofnąć czas, to dużo wcześniej zaczęłabym badania. Chociaż ja i tak dosyć szybko cisnęłam z tematem. Ale trzymam za Ciebie kciuki, żeby po tym biochemie się teraz udało i była zdrowa ciąża 🤞🏻

Wiem o czym mówisz, też się czasem zastanawiam czemu jednym wychodzi bez starania się, a innym nic pomimo dużej uwagi przykladanej do starań... trzeba wierzyć, że w końcu i nam się uda 🤞a dzidzia dzięki temu dbaniu będzie po prostu zdrowsza i silniejsza 💪
Przepraszam, że pytam i jeśli nie chcesz, to nie odpowiadaj, ale nie planujecie szerszej diagnostyki? Wy się już długo staracie, nie myślisz o klinice?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry