• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Twój estradiol raczej spoko, ja ostatnio na początku cyklu miałam 26. A po owulacji potrafiłam mieć niecałe 70, więc bardzo nisko. A Wy się długo staliście teraz o drugie dziecko? Bo może u Ciebie nie ma co drążyć. Wady genetyczne niestety nie zdarzają. Ja się nie mogę pogodzić z tym, że teraz nie udało się zbadać tego mojego okruszka, bo gdyby wyszła wada genetyczna, to też już by nam coś podpowiedziało. Jednak myślę, że u mnie na tyle ciąż to nawet statystycznie mogło tak być, że się komórki źle podzieliły...

Rozumiem. A kiedy macie badanie nasienia?
Ja też mam jedno dziecko, z pierwszego cyklu starań. Wcześniej dwa poronienia tez ze "złotych strzałów". A teraz coś nie wychodziło bez stymulacji. Ja tam się łapię wszystkiego, wielu dziewczynom tutaj te stymulacje pomogły. Ale u Was faktycznie warto najpierw nasienie przebadać, bo jednak to się może stosunkowo łatwo zepsuć
Za niecałe dwa tygodnie. Mialobyc już wcześniej ale najpierw dopadła nas grypa typu a, a potem narzeczony miał zapalenie ucha z antybiotykiem 🥲

Wiecie co? Cieszę się jak dziecko na nadchodzący okres 😂 Toż to nienormalne, żeby czuć podekscytowanie na zastrzyki.
Możemy zbić cyfrową piąteczkę 🫸🫷Ja też się cieszę na swój. Będzie można zacząć liczyć do kolejnej owulacji. Dziś już nieśmialo pojawiła się pierwsza żywa krew, więc chyba @ jest tuż tuż, ale sygnalów z podbrzusza na razie zero 🤔

Jestem po becie po południu mają być wyniki
Czekamy
So Excited Flirting GIF

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry