Carmen2412
Fanka BB :)
Jestem po becie po południu mają być wyniki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Za niecałe dwa tygodnie. Mialobyc już wcześniej ale najpierw dopadła nas grypa typu a, a potem narzeczony miał zapalenie ucha z antybiotykiemTwój estradiol raczej spoko, ja ostatnio na początku cyklu miałam 26. A po owulacji potrafiłam mieć niecałe 70, więc bardzo nisko. A Wy się długo staliście teraz o drugie dziecko? Bo może u Ciebie nie ma co drążyć. Wady genetyczne niestety nie zdarzają. Ja się nie mogę pogodzić z tym, że teraz nie udało się zbadać tego mojego okruszka, bo gdyby wyszła wada genetyczna, to też już by nam coś podpowiedziało. Jednak myślę, że u mnie na tyle ciąż to nawet statystycznie mogło tak być, że się komórki źle podzieliły...
Rozumiem. A kiedy macie badanie nasienia?
Ja też mam jedno dziecko, z pierwszego cyklu starań. Wcześniej dwa poronienia tez ze "złotych strzałów". A teraz coś nie wychodziło bez stymulacji. Ja tam się łapię wszystkiego, wielu dziewczynom tutaj te stymulacje pomogły. Ale u Was faktycznie warto najpierw nasienie przebadać, bo jednak to się może stosunkowo łatwo zepsuć
Możemy zbić cyfrową piąteczkęWiecie co? Cieszę się jak dziecko na nadchodzący okresToż to nienormalne, żeby czuć podekscytowanie na zastrzyki.
Gratulacje! I czekamy na wynikiJestem po becie po południu mają być wyniki
Dam znać jak tylko się pojawią chyba że bd już w pracy to dam znać późniejGratulacje! I czekamy na wyniki![]()
CzekamyJestem po becie po południu mają być wyniki
Piękny widok z rana. Gratulacje!dziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą
![]()
Ja si chętnie zamienię bo moje ma 25 mm i lekarz uważa że to ok, ja czuję że nie powinno być aż tak grubeKochane, a macie jakiś patent jak pogrubić endometrium w pierwszej cześci cyklu? Nie chce znów mieć takiego cienkisza 5mm
Trzymamy mocno kciuki za wynikiJestem po becie po południu mają być wyniki
Chętnie przyjmę połowęJa si chętnie zamienię bo moje ma 25 mm i lekarz uważa że to ok, ja czuję że nie powinno być aż tak grube![]()