• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Ja non stop widzę teraz gondolę, są wszędzie

Wow jaka piękna kreska! Zero wątpliwości, śliczna beta rośnie. Powodzenia ❤️❤️❤️

Dzień dobry, 7dpo i żadnych objawów, jedyne co to jestem zmęczona bo - przedwczoraj zasnęłam o 20 i obudziłam się o 2:30 i nie mogłam spać przez 1,5h. Wczoraj poszłam późno spać, koło pierwszej, w nocy się budziłam i pobudka o 6:30. Czyli generalnie jest powód zmęczenia.

Zaczęła też robić pomiar temperatury i
  • 20 dc: 36,80
  • 21 dc: 36,74
  • 22 dc: 36,65
Jest lekki spadek :( mam nadzieje ze to kwestia złego spania.

Miłego dnia! Proszę o więcej pozytywnych wiadomości 🥰
Temperatura jest w porządku, ale jej obserwacja daje efekty po około 2 pełnych cyklach. Pierwszy cykl to był dramat dostosować się do tej stałej pory i żeby pilnować ilości godzin spania. Ale wyszło mi to na dobre, bo mam problem z trzymaniem rutyny (ADHD).
Także u Siebie może to być kwestia słabszej jakości snu. Myślę że tak szybko okresu nie dostaniesz (oby w ogóle 🤞🏻) i jeszcze temperatura odbije 😁

reklama
Jak bd potwierdzone to roześlę wam zarazki ciążowe 🦠 pierwszy raz w życiu robiłam betę . Dalej to do mnie nie dociera że cokolwiek się ruszyło a 2 dni temu umówiłam wizytę kwalifikacyjną do in vitro . I zastanawiam się co było innego co się zmieniło co na to wpłynęło skoro tyle lat nic a tu bum. No i oczywiście se siknęłam jeszcze raz na test by dalej sobie potwierdzić to co się dziej

Jak bd potwierdzone to roześlę wam zarazki ciążowe 🦠 pierwszy raz w życiu robiłam betę . Dalej to do mnie nie dociera że cokolwiek się ruszyło a 2 dni temu umówiłam wizytę kwalifikacyjną do in vitro . I zastanawiam się co było innego co się zmieniło co na to wpłynęło skoro tyle lat nic a tu bum. No i oczywiście se siknęłam jeszcze raz na test by dalej sobie potwierdzić to co się dziej
Myślę że drożność mogła pomóc. Ja po drożności też zaszłam w ciążę, od razu w pierwszym cyklu. W zasadzie jakieś 48h po drożności się udało 😁

Myślę że drożność mogła pomóc. Ja po drożności też zaszłam w ciążę, od razu w pierwszym cyklu. W zasadzie jakieś 48h po drożności się udało 😁
Kurczę może tak być bo tak jak mówię lekarz mówił że było wszystko drożne ale myślę że tam mogło coś być bo po tej drożności mniej bolały mnie miesiączki . Może potrzebowałam kilku cykli na to po prostu

Ale moze faktycznie ten 2 wynik byl niski przez przewozona probke! Jesli juz to wynik sie zanizy nie zawyzy tak? Czyli info jest piekne! Powtorz sobie w klinice, ale mysle, ze mozecie jechac dalej z planami i tu jest bardzo dobra sytuacja! :D

Jeeeeeest! No to konkretnie mamy to! :D daj koniecznie znac jaka beta ❤️

Eh..... :( a ja słyszałam jak laborantka pytała się drugiej czy tą próbkę się odwirowuje i wydaje mi się że powiedziała jej że nie. Czytały w instrukcji jakiejś tam co się z AMH robi....... No to już moja radość legła w gruzach.

Załączniki

• Screenshot_2026-04-11-09-38-09-66_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2026-04-11-09-38-09-66_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    312,2 KB · Wyświetleń: 49
Eh..... :( a ja słyszałam jak laborantka pytała się drugiej czy tą próbkę się odwirowuje i wydaje mi się że powiedziała jej że nie. Czytały w instrukcji jakiejś tam co się z AMH robi....... No to już moja radość legła w gruzach.
Masz możliwość zrobienia badania bezpośrednio w przyszpitalnym punkcie pobrań? Żeby od razu trafiło do laboratorium?

reklama
Dziewczyny dziś na jednym z profili, który dotyczy starań, hormonów itp przeczytałam, że jeśli nie ma się ochoty na seks to znaczy że ciało nie jest gotowe na ciążę, i u mnie faktycznie tak jest od dłuższego czasu, bardziej to obowiązek niż przyjemność. Któraś z Was też o tym słyszała albo tak ma ?
Hmmm to zależy. W dni niepłodne seks mógłby dla mnie nie istnieć, a w płodne a juz szczególnie w owulację mam bardzo wysokie libido 🙊
🥹🥹🥹🥹 dziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą 😍
Ooooo 🥰 Gratulacje!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry