• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Jak bd potwierdzone to roześlę wam zarazki ciążowe 🦠 pierwszy raz w życiu robiłam betę . Dalej to do mnie nie dociera że cokolwiek się ruszyło a 2 dni temu umówiłam wizytę kwalifikacyjną do in vitro . I zastanawiam się co było innego co się zmieniło co na to wpłynęło skoro tyle lat nic a tu bum. No i oczywiście se siknęłam jeszcze raz na test by dalej sobie potwierdzić to co się dziej
Wcale sie nie dziwie, sikaj ile wlezie! ❤️
Eh..... :( a ja słyszałam jak laborantka pytała się drugiej czy tą próbkę się odwirowuje i wydaje mi się że powiedziała jej że nie. Czytały w instrukcji jakiejś tam co się z AMH robi....... No to już moja radość legła w gruzach.
Kochana, prosze Cie nie szukaj na razie na sile czegos, nie analizuj, nie trzymaj w glowie! Zrob to 3 badanie dla potwierdzenia w klinice, ale pamietaj jaki byl obraz usg! W nim wirowanie, przetrzymywanie i transport probki ma mniejsze znaczenie tak?! A usg wygladalo lepiej!

reklama
Wcale sie nie dziwie, sikaj ile wlezie! ❤️

Kochana, prosze Cie nie szukaj na razie na sile czegos, nie analizuj, nie trzymaj w glowie! Zrob to 3 badanie dla potwierdzenia w klinice, ale pamietaj jaki byl obraz usg! W nim wirowanie, przetrzymywanie i transport probki ma mniejsze znaczenie tak?! A usg wygladalo lepiej!
To będzie chyba moje nowe ulubione zajęcie tym bardziej że widzę że kreska robi się ciemniejszą z dnia na dzień . Osiwieje do czasu wyników i mam nadzieję że progesteron bd dobry.

Wszystko przed nim. Mąż ma zakłamke, boję się, że zaraz odpuści. Muszę go podnieść na duchu bo lekarz totalnie go sprowadził na ziemię..
Nie ma co się załamywać. Mój też się przejął bardzo tymi wynikami, ale od razu wyciągnęłam z głowy kilka przyczyn, które mogą za to odpowiadać i zaczęliśmy od razu dzialac. Przed wizyta u urologa mial zrobiony posiew nasienia i wyniki z krwi dzięki czemu na wizycie były już same konkrety 😊

Dla mnie to lajtowo. Muszę się jak pies wybiegać za cały tydzień. Mój rekord to 30km po Pradze pierwszego dnia zwiedzania. Ja to zawsze jade z lista co chcę zobaczyć i nie ma że coś odpuścimy. Odpuszczanie jest dla cieniasów 🤪 Drugiego dnia nie dało się z łózka wstać. Nogi dosłownie weszły nam do du*y 😂😂😂 Mój Luby długo miał traumę po tym, do dziś mnie pyta przed wycieczkami czy będzie dużo chodzenia :D Już więcej takich maratonów nie robiłam, mimo że miło wspominam tą Pragę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry