Carmen2412
Fanka BB :)
Jest beta wydaje mi się że progesteron też dobry
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beta 35,30
Prog 16,41
Nie. Z kazdego labo wożąMasz możliwość zrobienia badania bezpośrednio w przyszpitalnym punkcie pobrań? Żeby od razu trafiło do laboratorium?
Kliniki też próbki wysyłająNie. Z kazdego labo wożą
Gratulacje!Beta 35,30
Prog 16,41
DziękiKliniki też próbki wysyłająMogę Ci napisać dla porównania, że w ALAB przy laboratorium miałam 2,47, ostatnio miałam powtórkę w klinice i próbka dopiero na drugi dzień została odebrana przed Diagnostykę i AMH wyszło na poziomie 2,49.
Także wydaje mi się, że z Twoją drugą próbka musieli coś grubo odwalić...
A gdzie chodzicie do kliniki?Dokładniemoja lekarka powiedziała, że zakwalifikuje nas po roku starań pod jej okiem, które miną we wrześniu. Chce jeszcze poznać druga opinie, żebym miała przeświadczenie, że zrobiłam wszystko co w mojej mocy
![]()
Ja na swoim przykładzie powiem, bo właśnie jestem na OVI.. dziś 11 dzień po i na teście jest niemal niewidoczny cień cienia - ja go widzę (mam dobry wzrok) mąż nic nie widzi
Żałuję że nie poszłam dziś na krew bym wiedziała jak to wygląda, bo podobno lek jest bardziej wyczuwalny z moczu niż z krwi. Na forach dziewczyny pisały, że we krwi miały ujemną betę, a test pokazywał cień…
Myślę, że na zdjęciu tego nie widaćgórny test jest poranny, dolny z drugiego sika
![]()