• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Beta 35,30
Prog 16,41
Baby Parenting GIF

Idziesz na przyrost w poniedziałek?

Kliniki też próbki wysyłają :( Mogę Ci napisać dla porównania, że w ALAB przy laboratorium miałam 2,47, ostatnio miałam powtórkę w klinice i próbka dopiero na drugi dzień została odebrana przed Diagnostykę i AMH wyszło na poziomie 2,49.
Także wydaje mi się, że z Twoją drugą próbka musieli coś grubo odwalić...
Dzięki 😆 tzn dobrze że szczerze mówisz w sumie

Dokładnie 😁 moja lekarka powiedziała, że zakwalifikuje nas po roku starań pod jej okiem, które miną we wrześniu. Chce jeszcze poznać druga opinie, żebym miała przeświadczenie, że zrobiłam wszystko co w mojej mocy 😊
A gdzie chodzicie do kliniki?
Ja chodzę do Ovikliniki w Warszawie do profesora Laudańskiego i docenta Pierzyńskiego.
Bardzo przyjazna atmosfera nie to co w przychodniach nawet prywatnie.

reklama
Ja na swoim przykładzie powiem, bo właśnie jestem na OVI.. dziś 11 dzień po i na teście jest niemal niewidoczny cień cienia - ja go widzę (mam dobry wzrok) mąż nic nie widzi :D
Żałuję że nie poszłam dziś na krew bym wiedziała jak to wygląda, bo podobno lek jest bardziej wyczuwalny z moczu niż z krwi. Na forach dziewczyny pisały, że we krwi miały ujemną betę, a test pokazywał cień… 👀

Myślę, że na zdjęciu tego nie widać 🤔 górny test jest poranny, dolny z drugiego sika 😁

To nie wiem czy sikne jutro ja będzie blado może z krwi zrobie w poniedziałek i tak muszę progesteron zrobić 🙊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry