• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
@madox69
Happy Birthday Dancing GIF

@Carmen2412 jeszcze raz gratulacje 🥰 ❤️ to są fajne wyniki, dobrze że w poniedziałek robisz przyrost ☺️

Temperatura jest w porządku, ale jej obserwacja daje efekty po około 2 pełnych cyklach. Pierwszy cykl to był dramat dostosować się do tej stałej pory i żeby pilnować ilości godzin spania. Ale wyszło mi to na dobre, bo mam problem z trzymaniem rutyny (ADHD).
Także u Siebie może to być kwestia słabszej jakości snu. Myślę że tak szybko okresu nie dostaniesz (oby w ogóle 🤞🏻) i jeszcze temperatura odbije 😁
Z ciekawości aby poznać swoje ciało to będę próbować ale faktycznie ostatnio kiepsko z tym snem. I generalnie ciężko codziennie o tej samej porze mi badać temperaturę bo wstaję o róznych porach :)

Ale oczywiście jeju obym mogła przestać temp szybko :p

Generalnie dzisiaj mam stresik, około 13 podczas sikania wyleciał ze mnie taki glutek o kolorze jasnobrązowym/bezowym, takie ciągnące się. Potem widziałam lekki kolor na majtkach i ponowny glutek o 19…. No i co mogę wam powiedzieć - jest 7dpo więc liczę że to plamienie implantacyjne, z drugiej strony często zdarza mi się plamić przed okresem i już parę razy myliłam to właśnie z tym plamieniem (tylko zazwyczaj się to działo w 10-11 dpo a nie w 7dpo). Tak więc mam już schize bo nie wiem czy to wszystko dobrze czy to źle ;p

Czat też mi mówi że to może być progesteron który zmienia strukturę śluzu i czasem uwalnia drobne ilości starej krwi z endometrium

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry