marietta2112
Fanka BB :)
Jest dobrze teraz niech tylko ładnie przyrasta, a progesteron też urośnie jak ogarnie, że jest beta do utrzymaniaBeta 35,30
Prog 16,41
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest dobrze teraz niech tylko ładnie przyrasta, a progesteron też urośnie jak ogarnie, że jest beta do utrzymaniaBeta 35,30
Prog 16,41
Moze cos tam sie tworzy??Ja mam kolejny dzień z mocnym bólem lędźwi. Kompletnie nie wiem o co chodzi![]()
Oby nie żadna torbiel czy coś. Bo późna owulacja byla (zakładając, że byla) i nie wiem do ilu urósł pęcherzyk. To dopiero max 4dpo wiec zdecydowanie za szybko na ewentualne tworzenie czegoś innego…Moze cos tam sie tworzy??
Z ciekawości aby poznać swoje ciało to będę próbować ale faktycznie ostatnio kiepsko z tym snem. I generalnie ciężko codziennie o tej samej porze mi badać temperaturę bo wstaję o róznych porachTemperatura jest w porządku, ale jej obserwacja daje efekty po około 2 pełnych cyklach. Pierwszy cykl to był dramat dostosować się do tej stałej pory i żeby pilnować ilości godzin spania. Ale wyszło mi to na dobre, bo mam problem z trzymaniem rutyny (ADHD).
Także u Siebie może to być kwestia słabszej jakości snu. Myślę że tak szybko okresu nie dostaniesz (oby w ogóle) i jeszcze temperatura odbije
![]()