• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Dzień dobry, u mnie test z tych białych - 12 dni po inseminacji i Ovitrelle. Nie tracę nadziei, 14 dpo będzie na 100% wiarygodny. ✊🏻🍀

Załączniki

• IMG_4616.jpeg
    IMG_4616.jpeg
    461,9 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_4617.jpeg
    IMG_4617.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 89
Dobry,
Ja dzis siknelam, jest 8dpo, w zeszlym miesiacu byl wtedy cien, ktory dawal mi juz cos do myslenia, dzisiaj totalnie nic- bialutko.. wiem ze jest jeszcze szansa, ale jesli jutro nic nie bedzie, to jutro juz zaczyna spadac prozek bo 10 dnia zawsze mam spadek temp, wiec jesli cos ma byc to musi zaczac sie wczesniej
Ja też mam dziś 8 dpo, ale to jeszcze wcześnie i nie trać nadziei🤞 W mojej 1 ciąży z której mam syna, druga kreska pojawiła sie dopiero 12 dpo, dlatego jeszcze poczekam z testami 🤞

Dobry,
Ja dzis siknelam, jest 8dpo, w zeszlym miesiacu byl wtedy cien, ktory dawal mi juz cos do myslenia, dzisiaj totalnie nic- bialutko.. wiem ze jest jeszcze szansa, ale jesli jutro nic nie bedzie, to jutro juz zaczyna spadac prozek bo 10 dnia zawsze mam spadek temp, wiec jesli cos ma byc to musi zaczac sie wczesniej
Poczekaj jeszcze ;) nic straconego 🤞🏻

Ja też mam dziś 8 dpo, ale to jeszcze wcześnie i nie trać nadziei🤞 W mojej 1 ciąży z której mam syna, druga kreska pojawiła sie dopiero 12 dpo, dlatego jeszcze poczekam z testami 🤞
ja wiem, kiedys tez mialam w 11 dpo cien cienia, ale teraz moja lutealna trwa 11 dni :D a 10 mam spadek temp znaczy ze prozek juz spadl, wiec spadl 9.. w tym przypadku albo cos sie zadzieje wczesnie albo juz nie zdazy po prostu.. chyba ze jakims cudem zacznie sie cos dziac ale to 10 dnia nie moze byc spadku tempki..
Coś tam może delikatnie, ale to raczej lek się wypłukuje jeszcze. Myślę, że jakby coś było to już by kreska ciemniala lub była bardziej widoczna… a tu klops 😬
Spokojnie, beta tez rosnie od zera, trzeba jej dac chwile zanim da mocna kreche :D to tez moze byc tak, ze sie wyzeruje na biel i dopiero zacznie od nowa rosnac a jak rosnac to od jasniutkiej a nie od razu mocnej :D

reklama
@Carmen2412 jeszcze raz gratulacje 🥰 ❤️ to są fajne wyniki, dobrze że w poniedziałek robisz przyrost ☺️

Z ciekawości aby poznać swoje ciało to będę próbować ale faktycznie ostatnio kiepsko z tym snem. I generalnie ciężko codziennie o tej samej porze mi badać temperaturę bo wstaję o róznych porach :)

Ale oczywiście jeju obym mogła przestać temp szybko :p

Generalnie dzisiaj mam stresik, około 13 podczas sikania wyleciał ze mnie taki glutek o kolorze jasnobrązowym/bezowym, takie ciągnące się. Potem widziałam lekki kolor na majtkach i ponowny glutek o 19…. No i co mogę wam powiedzieć - jest 7dpo więc liczę że to plamienie implantacyjne, z drugiej strony często zdarza mi się plamić przed okresem i już parę razy myliłam to właśnie z tym plamieniem (tylko zazwyczaj się to działo w 10-11 dpo a nie w 7dpo). Tak więc mam już schize bo nie wiem czy to wszystko dobrze czy to źle ;p

Czat też mi mówi że to może być progesteron który zmienia strukturę śluzu i czasem uwalnia drobne ilości starej krwi z endometrium
Jak zdarzy Ci się wstać o innej porze to polecam kalkulator: Link do: BBT Calculator | Basal Body Temperature
Można nim dostosować temperaturę 😁 Ja czasami go używam w weekendy, jak prześpię budzik na mierzenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry