• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Wczoraj powiedziałam mężowi oczywiście kilka razy się pokłóciliśmy po powrocie jeszcze rzucił mi hasłem ja nie wiem co ci jest bo popłakałam się przy parkowaniu 🤣 nie umiałam sobie wczoraj poradzić emocje ciężko w pracy i długa podróż. Spakowałam prezencik i daje mu on co to jest a ja otwórz zbieram opinie on kilka razy co to jest i że nie otworzy jak nie powiem jak otwarzyl tak go zamurowało że musiał kilka minut przetworzyć to co się stało i jak na farcie życiowym po 5 latach wyszło

Wczoraj powiedziałam mężowi oczywiście kilka razy się pokłóciliśmy po powrocie jeszcze rzucił mi hasłem ja nie wiem co ci jest bo popłakałam się przy parkowaniu 🤣 nie umiałam sobie wczoraj poradzić emocje ciężko w pracy i długa podróż. Spakowałam prezencik i daje mu on co to jest a ja otwórz zbieram opinie on kilka razy co to jest i że nie otworzy jak nie powiem jak otwarzyl tak go zamurowało że musiał kilka minut przetworzyć to co się stało i jak na farcie życiowym po 5 latach wyszło
To teraz już się nie odważy narzekać na Twoje humorki! 🫶🏻 Piękny moment 🥹

O mega dziękuję, nie słyszałam o tym.

8dpo, rano znowu plamienie brunatne i jakiś kurde skrzep ciemny. Nie cierpię plamienia, już mi znowu niszczy nadzieję.
Tule 🫂 A rozmawiałaś z ginekologiem o tym? Sprawdzałaś kiedyś poziom progesteronu w 7 DPO?

Mi też już się zaczyna dzisiaj plamienie, ale to 28 DC 12 DPO. Temperatura spadała od 2 dni:
12088.png

Cieszę się jak głupia, bo to oznacza rozpoczęcie stymulacji do punkcji 🥹

Aż mi się łezka w oku zakręciła 🤗

Ja was dziewczyny podziwiam, że jesteście w stanie czekać z informacją ;D ja z każdym testem lecę do męża i pytam czy coś widzi 😂 jak byłam w ciąży i była kreska serio widoczna to powiedział, że nic nie widzi 🤭 więc z prezentu niespodzianki u mnie zawsze lipa 😂
Ja też widzę jeszcze mini kreseczkę nawet bardziej widoczna niż ja wysyłałam wam pierwszy test
kurde, teraz też widzę w porannym świetle, ale no jest słabsza niż wczoraj 🫠 no nic czekam niecierpliwie z testami do wtorku (oczywiście jutro też zrobie dla sportu) 🏋️‍♂️

Aż mi się łezka w oku zakręciła 🤗

Ja was dziewczyny podziwiam, że jesteście w stanie czekać z informacją ;D ja z każdym testem lecę do męża i pytam czy coś widzi 😂 jak byłam w ciąży i była kreska serio widoczna to powiedział, że nic nie widzi 🤭 więc z prezentu niespodzianki u mnie zawsze lipa 😂

kurde, teraz też widzę w porannym świetle, ale no jest słabsza niż wczoraj 🫠 no nic czekam niecierpliwie z testami do wtorku (oczywiście jutro też zrobie dla sportu) 🏋️‍♂️
Kontroluj sobie tą kreskę bo ja to prawie nic nie widziałam lekką smugę i wyjebalo . Myślałam że betę bd mieć na poziomie 10-15 a tu już 35 . Nooo mój mąż jest dosyć emocjonalny pod względem ciąży i wiem że jakbym nie potwierdziła beta tylko samym testem i byłoby później źle ciężko by to przetrawił ja troszkę mocniejsza psyche wyćwiczyłam przez lata na niepowodzenia . Tutaj mam zarys że progesteron jest ok teraz tylko przyrost a 24 mam wizytę w klinice więc może bd coś widać już na usg

reklama
Tule 🫂 A rozmawiałaś z ginekologiem o tym? Sprawdzałaś kiedyś poziom progesteronu w 7 DPO?

Mi też już się zaczyna dzisiaj plamienie, ale to 28 DC 12 DPO. Temperatura spadała od 2 dni:
Zobacz załącznik 1739710
Cieszę się jak głupia, bo to oznacza rozpoczęcie stymulacji do punkcji 🥹
Oby jak najszybciej zleciało 😘

Dalej plamie… ehh

No więc badała progesteron w poprzednim cyklu:
Progesteron w 15dc -5,31
Progesteron w 22 dc - 17,7

Mam brać duphaston.

Generalnie to wszyscy ginekolodzy mówią żeby czekać do 12 miesięcy starań… wiecie jak jest.

Pierwszy raz się zdarzyło że te plamienia zaczęły się tak wcześnie, 7-8dpo a nie 10-12 dpo. Dlatego to jest takie mylące.
Jak byłam w ciąży z córką, to właśnie około 13-14 dpo miałam ogromne plamienia (pamiętam, bo byłam wtedy w schronisku w górach za granicą i nie miałam co z tym zrobić i myślałam że poroniłam), taki raz sprzep ze mnie poleciał… nie wiem, może taka moja uroda.

Ale no kiedy już zbliża się ten czas testowania ale jeszcze jest za wcześnie to człowiek się zaczyna denerwować. Jeszcze taki lekki ból podbrzusza mi wrócił.

Super masz ten wykres :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry