• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

O mega dziękuję, nie słyszałam o tym.

8dpo, rano znowu plamienie brunatne i jakiś kurde skrzep ciemny. Nie cierpię plamienia, już mi znowu niszczy nadzieję.
Badalas kiedys prozka? No ciemne skrzepy nie wroza dobrze..
Wczoraj powiedziałam mężowi oczywiście kilka razy się pokłóciliśmy po powrocie jeszcze rzucił mi hasłem ja nie wiem co ci jest bo popłakałam się przy parkowaniu 🤣 nie umiałam sobie wczoraj poradzić emocje ciężko w pracy i długa podróż. Spakowałam prezencik i daje mu on co to jest a ja otwórz zbieram opinie on kilka razy co to jest i że nie otworzy jak nie powiem jak otwarzyl tak go zamurowało że musiał kilka minut przetworzyć to co się stało i jak na farcie życiowym po 5 latach wyszło
Ale slodko! ❤️ zeby tylko wiedzial czym to jest spowodowane! Juz czuje jego szok po takim czasie.. ale to piekne jednak jest 🥹

reklama
W ogole wiedzialam ze rano bede sikac i dzisiaj snilo mi sie, ze bardzo chcialam zrobic test a nie moglam bo wciaz mi ktos przeszkadzal, az w koncu poszlam do jakiegos wychodka, takiego wiecie- z serduszkiem drewnianego :D i tam juz prawie wyszlo i wpadl mi do srodka, zmoczyl sie nie tym co powinien i dupa! I tak kurde nawet w podswiadomosci nie moge miec tych 2 kresek no!

Badalas kiedys prozka? No ciemne skrzepy nie wroza dobrze..

Ale slodko! ❤️ zeby tylko wiedzial czym to jest spowodowane! Juz czuje jego szok po takim czasie.. ale to piekne jednak jest 🥹
Noooo mina nie zastąpiona. Mam pytanie do dziewczyn które były kiedykolwiek w ciąży czy też miałyście wrażenie jakbyście miały gorączkę ? Boją od rana czuje się chora a tem mam ok. Chyba że to emocje ze mnie schodzą 🤣Do tego głowa mnie strasznie boli I czuję się taka pełna .

W ogole wiedzialam ze rano bede sikac i dzisiaj snilo mi sie, ze bardzo chcialam zrobic test a nie moglam bo wciaz mi ktos przeszkadzal, az w koncu poszlam do jakiegos wychodka, takiego wiecie- z serduszkiem drewnianego :D i tam juz prawie wyszlo i wpadl mi do srodka, zmoczyl sie nie tym co powinien i dupa! I tak kurde nawet w podswiadomosci nie moge miec tych 2 kresek no!
Powiem ci sen mnie rozwalił skąd ty wzięłaś drewniany kibelek w głowie🤭 ja już rozsyłam ciążowe zarazki bo potrzebuje towarzyszek na mamusiach 😍

Hahaa ja też znowu miałam sen z testem, oczywiście nie wyszedł, zalany był i koniec snu 😂

Noooo mina nie zastąpiona. Mam pytanie do dziewczyn które były kiedykolwiek w ciąży czy też miałyście wrażenie jakbyście miały gorączkę ? Boją od rana czuje się chora a tem mam ok. Chyba że to emocje ze mnie schodzą 🤣Do tego głowa mnie strasznie boli I czuję się taka pełna .
W ciąży nie byłam, ale wydaje mi się, że to dobry znak, bo oznacza, że progesteron pracuje na wysokich obrotach! 🤞🏻

W ciąży nie byłam, ale wydaje mi się, że to dobry znak, bo oznacza, że progesteron pracuje na wysokich obrotach! 🤞🏻
Dla mnie wszystko to nowe jest . Wiele z was przeszło już biochemy poronienia i wiele innych przykrych rzeczy. U mnie się nic nie ruszało jakby wgl nie działało i jak zaskoczyło to teraz wszystko mnie zaskakuje a wiele z was ma spore doświadczenia więc wiem że mi pomożecie ❤️ mam nadzieję że nie przytłoczę Was ta ekscytacja która się u mnie pojawiła

reklama
Mozesz sie czuc jakby grupa Cie rozkladala, moga bolec miesnie, ale rownie dobrze wszystkie objawy pms, bol brzucha jak na okres, krzyz itp :) ale wszystko w normie :)
Powiem ci sen mnie rozwalił skąd ty wzięłaś drewniany kibelek w głowie🤭 ja już rozsyłam ciążowe zarazki bo potrzebuje towarzyszek na mamusiach 😍
Nie mam zielonego pojecia, ale byl jakis turbo przepelniony 🫣🤢 i nie mial tylnej scianki, za mna byly jakies pola i ludzie jezdzili na konskich wozach w oddali, ale jakby ktos blisko podszedl to by widzial moj tylek 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry