• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

ja wiem, kiedys tez mialam w 11 dpo cien cienia, ale teraz moja lutealna trwa 11 dni :D a 10 mam spadek temp znaczy ze prozek juz spadl, wiec spadl 9.. w tym przypadku albo cos sie zadzieje wczesnie albo juz nie zdazy po prostu.. chyba ze jakims cudem zacznie sie cos dziac ale to 10 dnia nie moze byc spadku tempki..

Spokojnie, beta tez rosnie od zera, trzeba jej dac chwile zanim da mocna kreche :D to tez moze byc tak, ze sie wyzeruje na biel i dopiero zacznie od nowa rosnac a jak rosnac to od jasniutkiej a nie od razu mocnej :D
3mam kciuki aby jednak były to 2 kreski ✊

reklama
W ogole wiedzialam ze rano bede sikac i dzisiaj snilo mi sie, ze bardzo chcialam zrobic test a nie moglam bo wciaz mi ktos przeszkadzal, az w koncu poszlam do jakiegos wychodka, takiego wiecie- z serduszkiem drewnianego :D i tam juz prawie wyszlo i wpadl mi do srodka, zmoczyl sie nie tym co powinien i dupa! I tak kurde nawet w podswiadomosci nie moge miec tych 2 kresek no!
Ojj te sny że robię test a ciągle coś mi przeszkadza to znam doskonale.

Mozesz sie czuc jakby grupa Cie rozkladala, moga bolec miesnie, ale rownie dobrze wszystkie objawy pms, bol brzucha jak na okres, krzyz itp :) ale wszystko w normie :)

Nie mam zielonego pojecia, ale byl jakis turbo przepelniony 🫣🤢 i nie mial tylnej scianki, za mna byly jakies pola i ludzie jezdzili na konskich wozach w oddali, ale jakby ktos blisko podszedl to by widzial moj tylek 😂
Widzę że masz tak samo odjechane sny jak ja 🤣

Mozesz sie czuc jakby grupa Cie rozkladala, moga bolec miesnie, ale rownie dobrze wszystkie objawy pms, bol brzucha jak na okres, krzyz itp :) ale wszystko w normie :)

Nie mam zielonego pojecia, ale byl jakis turbo przepelniony 🫣🤢 i nie mial tylnej scianki, za mna byly jakies pola i ludzie jezdzili na konskich wozach w oddali, ale jakby ktos blisko podszedl to by widzial moj tylek 😂
Tym tyłkiem mnie rozbawiłaś . Nasze umysły jednak są mega rozbudowane tworząc takie rzeczy w głowie . Ja to się śmieje że ja mam w głowie jak w śmietniku bo mi się takie historie śnią że czasem wstyd opowiadać

reklama
Dla mnie wszystko to nowe jest . Wiele z was przeszło już biochemy poronienia i wiele innych przykrych rzeczy. U mnie się nic nie ruszało jakby wgl nie działało i jak zaskoczyło to teraz wszystko mnie zaskakuje a wiele z was ma spore doświadczenia więc wiem że mi pomożecie ❤️ mam nadzieję że nie przytłoczę Was ta ekscytacja która się u mnie pojawiła
Też jestem świeża w tym temacie. To moje pierwsze dwie kreski w życiu 🙈 Ale patrząc na to co czuję w ostatnim czasie to grypa, zimno - ciepło na zmianę, a od piątku mdłości 🤢 wszystkie jesteśmy tu po to, żeby poczuć te ekscytacje! 🤍

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry