• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Teraz mnie korci aby zrobić test 😂 Ale tak boję się tej bieli że połudze sie jeszcze chwilę.
U mnie rano byla biel nad biela! Ale testowalam tylko dlatego, ze ostatnio tez byla kreska 8dpo
Przecież tu jest krecha jak ta lala…
Krecha to bym tego nie nazwala, ale cien majaczy :D
Zreszta maz nic nie widzi 😂😂😂

Ale jesli rano nic, a po 3 h cos widac, znaczy ze rosnie i to moze ladniej niz ostatnio prawda? Czyli wrozy dobrze? A przy ajmniej lepiej? Nie wiem, wmawiam sobie, narazie probuje sie skupic na tym, ze sobie tego nie wymyslam.. ale musze zaczekac do wieczora, zeby juz konkretnie bylo widac albo nie

U mnie rano byla biel nad biela! Ale testowalam tylko dlatego, ze ostatnio tez byla kreska 8dpo

Krecha to bym tego nie nazwala, ale cien majaczy :D
Zreszta maz nic nie widzi 😂😂😂

Ale jesli rano nic, a po 3 h cos widac, znaczy ze rosnie i to moze ladniej niz ostatnio prawda? Czyli wrozy dobrze? A przy ajmniej lepiej? Nie wiem, wmawiam sobie, narazie probuje sie skupic na tym, ze sobie tego nie wymyslam.. ale musze zaczekac do wieczora, zeby juz konkretnie bylo widac albo nie
A jestes pewna że rano nie było cienia ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry