Lina_88
Fanka BB :)
Teraz mnie korci aby zrobić testJa pierdykam glowa mi siada, a nawet nie mam co sie brac za obiad bo rano go zrobilamten wychodek ze snu zaraz zbuduje, zeby nie myslec!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz mnie korci aby zrobić testJa pierdykam glowa mi siada, a nawet nie mam co sie brac za obiad bo rano go zrobilamten wychodek ze snu zaraz zbuduje, zeby nie myslec!
Przecież tu jest krecha jak ta lala…1.Czy moja glowa jest chora? TAK,
2.Czy bedzie dzisiaj sikala, bo przeciez cien cienia cienia trzwba wypatrzyc tu i teraz? TAK
3.Czy sikalam dzisiaj znowu? TAK
4.Czy teraz bede sie zastanawiac do wieczora bo nie moge normalnie? TAK
Wrzucilam sobie z edycja kolorow, dlaczego? Patrz pkt 1 wyzej.. Zobacz załącznik 1739721Zobacz załącznik 1739722
U mnie rano byla biel nad biela! Ale testowalam tylko dlatego, ze ostatnio tez byla kreska 8dpoTeraz mnie korci aby zrobić testAle tak boję się tej bieli że połudze sie jeszcze chwilę.
Krecha to bym tego nie nazwala, ale cien majaczyPrzecież tu jest krecha jak ta lala…
Przeciez to krecha jak byk !1.Czy moja glowa jest chora? TAK,
2.Czy bedzie dzisiaj sikala, bo przeciez cien cienia cienia trzwba wypatrzyc tu i teraz? TAK
Wrzucilam sobie z edycja kolorow, dlaczego? Patrz pkt 1 wyzej.. Zobacz załącznik 1739721Zobacz załącznik 1739722
A jestes pewna że rano nie było cienia ?U mnie rano byla biel nad biela! Ale testowalam tylko dlatego, ze ostatnio tez byla kreska 8dpo
Krecha to bym tego nie nazwala, ale cien majaczy
Zreszta maz nic nie widzi
Ale jesli rano nic, a po 3 h cos widac, znaczy ze rosnie i to moze ladniej niz ostatnio prawda? Czyli wrozy dobrze? A przy ajmniej lepiej? Nie wiem, wmawiam sobie, narazie probuje sie skupic na tym, ze sobie tego nie wymyslam.. ale musze zaczekac do wieczora, zeby juz konkretnie bylo widac albo nie
Ja pierdyle jest krechą jak ze snów!1.Czy moja glowa jest chora? TAK,
To byłby najpiękniejszy prezent!Wgl aplikacja mi pokazuje że jak bd wszystko dobrze to termin porodu bd miała na kilka dni przed moimi urodzinami![]()