• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Wiecie co, to pragnienie dziecka jest tak silne, że ja już nie mogę wytrzymać i strasznie mnie wkurza, że teraz mamy przerwę w staraniach. Czuję, że ten cykl mógłby być szczęśliwy, bo ostatnio poszłam mocno w suplementację, dołożyłam więcej ruchu, zdrowsza dieta + brałam w tym cyklu lamettę, więc noo duże szanse na ciążę. A trzeba odpuścić :/ Mocno trzymam kciuki za samą siebie, żebyśmy już w maju mogli wrócić do starań, ale to raczej mało prawdopodobne
A jak z tym wnioskiem o wydanie dokumentacji medycznej? 🤔

reklama
@Angiee wiem, ze to wkurza, chociaz z drugiej strony jak zaczniecie to podparci cala wiedza medyczna jaka mozna miec na dany moment! Moze uda sie znalezc takie rozwiazanie, ze ten pierwszy legalny cykl bedzie turbo szczesliwy do konca! ❤️

A jak z tym wnioskiem o wydanie dokumentacji medycznej? 🤔
Właśnie dzisiaj wysłaliśmy maila, ale nie wiem, czy jutro jeszcze mąż nie będzie dzwonił się upewnić, co i jak.
@Angiee wiem, ze to wkurza, chociaz z drugiej strony jak zaczniecie to podparci cala wiedza medyczna jaka mozna miec na dany moment! Moze uda sie znalezc takie rozwiazanie, ze ten pierwszy legalny cykl bedzie turbo szczesliwy do konca! ❤️
Wiem, wiem... Po prostu mam stracha, że nic teraz nie wyjdzie i że spędzimy kolejne miesiące na szukaniu przyczyny, albo co gorsza, że w ogóle jej nie znajdziemy. No nic, trzeba zacisnąć zęby i czekać. Przynajmniej jeszcze trochę sobie schudnę, pobiorę suplementy i lepiej się przygotuję do ciąży.

@Carmen2412 a czy miałaś jakieś objawy zanim zrobiłaś test? Czy coś czułaś ze teraz sie uda?
Nic a nic . Testy robiłam z nastawieniem takim że i tak nic nie będzie . Wydaje mi się że miałam plamienie implantacyjne ale przez to że zaczęłam nową pracę i mam sporo na głowie olałam ślad na wkładce . Prawda jest taka że okres planowo powinnam mieć jutro . Na tą chwilę ciągle ziewam i chce mi się spać i mam mniejszy apetyt i mam wrażenie jakbym była chora . A z takich typowych jeszcze nic nie mam bo ani nie mam mdłości ani nie odrzuca mnie od zapachów nawet piersi jeszcze nie bolą

reklama
A dziewczyny na metforminie @natkusia @Eveline.eve i nie pamiętam, czy któraś z Was jeszcze - jakie widzicie efekty i po jakim czasie można się ich spodziewać? Czy na tym się łatwiej chudnie, jest mniejsza ochota na słodycze?
Zastanawiam się, czy rodzinny mi wypisze receptę, bo nie chce mi się czekać jeszcze 1,5 miesiąca na wizytę w poradni (a lekarka sugerowała, że powinnam dostać, bo teraz w tej straconej ciąży już mi wyszły lekko podniesione wyniki na krzywej). Wskaźnik homa mi teraz wyszedł powyżej 2. Z tym, że te badania miałam robione niespodziewanie, tzn po jakichś 15 godzinach niejedzenia, no i dzień wcześniej jadłam słodkie 🙈 Więc na pewno będę chciała je powtórzyć, ale raczej coś jest na rzeczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry