Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cień lepiej widoczny niż u mnieZobacz załącznik 1739735
Jesli cos jest to jakis hiper cien cienia, to mam wrazenie ze rano bylo widac bardziej, a to chyba nie wrozu dobrze… wtedy wieczorem byl mocniejszy konkret.. teraz ppwiedzialabgm ze bialo..
9 lat temu robiąc dwa testy miałam widoczna krechę rano na drugi dzień zbladłaAle bez przesady, wtedy tez nie byl taki mocno stezony, a wieczorem facelle wyszlo konkret..
Musze poczekac do rana, mam jeszcze facelle i pinka.. rano pojde na bete..
W ciagu dnia to mocz rozwodnionyAle bez przesady, wtedy tez nie byl taki mocno stezony, a wieczorem facelle wyszlo konkret..
Musze poczekac do rana, mam jeszcze facelle i pinka.. rano pojde na bete..
9 lat temu robiąc dwa testy miałam widoczna krechę rano na drugi dzień zbladłai też miałam tak jak Ty , i moja krecha ma już 9 lat także na spokojnie
.
Twoje rano bylo bardziej widoczne, Ty sikasz wieczorem dzisiaj?Cień lepiej widoczny niż u mnierano beta Cie czeka
![]()
Tamto tez bylo w ciagu dnia, z 2 moczu!W ciagu dnia to mocz rozwodniony![]()
No kurde no9 lat temu robiąc dwa testy miałam widoczna krechę rano na drugi dzień zbladłai też miałam tak jak Ty , i moja krecha ma już 9 lat także na spokojnie
.
Będzie dobrzeNo kurde no![]()
Ja nadal widzę kreskę . Weź kobieto zrób test jutro wieczorem ze stężonego moczu bo ewidentnie się coś dziejeZobacz załącznik 1739735
Jesli cos jest to jakis hiper cien cienia, to mam wrazenie ze rano bylo widac bardziej, a to chyba nie wrozu dobrze… wtedy wieczorem byl mocniejszy konkret.. teraz ppwiedzialabgm ze bialo..