Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy jestes pewna że facelle jest białe ? Ja tam kreseczkę widzę !U mnie 13 dni po Ovitrelle i ok 13/12 dni po owulacji. Biało niestety, miałam takie przeczucie wczoraj ;(
ale naczytałam się was i miałam sen, robiłam testy, dużo testów i na każdym 3 kreski![]()
Ja tez liczylam ze jak bedzie wiosna to te organizmy sie kurde jakos pobudza do zycia…Tak mi przykro za wszystkie białe testyliczyłam że ten kwiecień odmieni i będzie wysyp serduszek. Liczyłam że dwie kreski będą co dnia, wiem głupie ale nie ma tak, że przestajesz marzyć. Nadzieja zawsze zostaje, choćby tam na dnie serduszka.
Ta kreseczka jest myślę testowa.. ona od jakiegoś czasu nie blaknie i nie ciemniejeCzy jestes pewna że facelle jest białe ? Ja tam kreseczkę widzę !
Myśl pozytywnie! Trzymam kciukiAle ja bym już chciała testować z wami.
Jutro mam kontrolę i tak bardzo się denerwuję że coś pójdzie nie tak.
Dzięki za wsparcieMyśl pozytywnie! Trzymam kciuki![]()
Fajnie wyglądają takie kreski, oby się utrzymała do końcaCześć
Widzę poniedziałek sikańca.
Ja też nie wytrzymałam i siknęłam ale jestem 9 dzień po ovitrelle i jeszcze strzyka bo mały cień szybko wyskoczył.