• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
TSH : 4,07
T4 : 1,12
FT3 I FT4 nie miałam zleconych. Poproszę przy kolejnej wizycie.
T4 to właśnie ft4 tylko inna nazwa :) Ft4 nie wiem jaka norma ale jeśli ta co u mnie to faktycznie potrzebna lewotyroksyna i dobrze, że bierzesz. Nie przejmowałabym się aż tak nadto antyTPO - u mnie endokrynolodzy mówili, że to się bada raz w życiu w celu zdiagnozowania a później można odpuścić, bo na Hashimoto niestety leku nie wymyślili :( ale samo leczenie juz niedoczynności jest dobrym krokiem w przód żeby to aż tak się nie rozpędzało. :)

T4 to właśnie ft4 tylko inna nazwa :) Ft4 nie wiem jaka norma ale jeśli ta co u mnie to faktycznie potrzebna lewotyroksyna i dobrze, że bierzesz. Nie przejmowałabym się aż tak nadto antyTPO - u mnie endokrynolodzy mówili, że to się bada raz w życiu w celu zdiagnozowania a później można odpuścić, bo na Hashimoto niestety leku nie wymyślili :( ale samo leczenie juz niedoczynności jest dobrym krokiem w przód żeby to aż tak się nie rozpędzało. :)

Dziękuję pięknie za informacje! 🥰

@Kaalaa ja też mam testy easy Home i różnie wychodzą teraz np sikłam poraz drugi i szukam cienia cienia od cienia i coś widzę, pewnie parowanie bo tak długo patrzę, ale ten twój wczoraj to był konkretny. Tak czy siak jeszcze jesteś wcześnie może jutro się coś pojawi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry