marietta2112
Fanka BB :)
Czy oni w tym labie nie wiedzą ile osób tu czeka razem z TobąA ja nadal czekam na przyrost - osiwieje dzisiaj . Maz już pisze do mnie czy już są bobrze chce wiedzieć a tu lipa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy oni w tym labie nie wiedzą ile osób tu czeka razem z TobąA ja nadal czekam na przyrost - osiwieje dzisiaj . Maz już pisze do mnie czy już są bobrze chce wiedzieć a tu lipa
A dziekuję, już dobrze@TutuTerror jak się trzymasz?
Ojaaa, podziwiam Cię, ja mam takie łaskotki na stopach że bym niechcący masażyście zęby powybijałaJeszcze dodam że w moim szaleństwie nawet zaczęłam chodzić na akupresurę stóp na poprawę pracy jajników i w ogóle regulacje hormonów
Stwierdziłam że to nie zaszkodzi a dodatkowo relaks przy masaż się przyda![]()
Kurde nie wiem nadal nie mamCzy oni w tym labie nie wiedzą ile osób tu czeka razem z Tobą? Oby jak najszybciej pojawił się wynik z pięknym przyrostem
![]()
U mnie jest ciekawy przypadek, bo mam przeciwciala w normie, ogolnie mialam tylko tsh za wysokie, a mam hashimotoT4 to właśnie ft4 tylko inna nazwaFt4 nie wiem jaka norma ale jeśli ta co u mnie to faktycznie potrzebna lewotyroksyna i dobrze, że bierzesz. Nie przejmowałabym się aż tak nadto antyTPO - u mnie endokrynolodzy mówili, że to się bada raz w życiu w celu zdiagnozowania a później można odpuścić, bo na Hashimoto niestety leku nie wymyślili
ale samo leczenie juz niedoczynności jest dobrym krokiem w przód żeby to aż tak się nie rozpędzało.
![]()
I jestem po wizycie.Myśl pozytywnie! Trzymam kciuki![]()
Widać cień faktycznieWróciłam z pracy i powtórzyłam test , niby coś widzę , mąż oczywiście nic .
Ale nie wiem czy te facelle się po prostu nie popsuły. Czy znowu czeka mnie oglądanie chujocieni .Zobacz załącznik 1739803
Na rano mam ten drugi więc zobaczymy...
Dzisiaj juz mnie brzuch boli i chodzę jak bańka aż spodnie rozpinamdzisiaj juz nie sikam ! Muszę się opić wody bo bardzo mało piłam
![]()
Będzie dobrze, trzymam kciuki z całych sił!I jestem po wizycie.
Mąż oddaje nasienie w piątek, hodowla zarodków i w środę transfer.
Emocje szaleją.