• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
T4 to właśnie ft4 tylko inna nazwa :) Ft4 nie wiem jaka norma ale jeśli ta co u mnie to faktycznie potrzebna lewotyroksyna i dobrze, że bierzesz. Nie przejmowałabym się aż tak nadto antyTPO - u mnie endokrynolodzy mówili, że to się bada raz w życiu w celu zdiagnozowania a później można odpuścić, bo na Hashimoto niestety leku nie wymyślili :( ale samo leczenie juz niedoczynności jest dobrym krokiem w przód żeby to aż tak się nie rozpędzało. :)
U mnie jest ciekawy przypadek, bo mam przeciwciala w normie, ogolnie mialam tylko tsh za wysokie, a mam hashimoto 🙈 w usg wyszlo , ze mam zmiany na tarczycy wskazujace na autoimmunologiczne zapalenie

Wróciłam z pracy i powtórzyłam test , niby coś widzę , mąż oczywiście nic .
Ale nie wiem czy te facelle się po prostu nie popsuły. Czy znowu czeka mnie oglądanie chujocieni . 🤷‍♀️
1000027221.jpg

Na rano mam ten drugi więc zobaczymy...
Dzisiaj juz mnie brzuch boli i chodzę jak bańka aż spodnie rozpinam 🫨 dzisiaj juz nie sikam ! Muszę się opić wody bo bardzo mało piłam 🫣🤣

Załączniki

• 20260413_173128.jpg
    20260413_173128.jpg
    233,6 KB · Wyświetleń: 63
Wróciłam z pracy i powtórzyłam test , niby coś widzę , mąż oczywiście nic .
Ale nie wiem czy te facelle się po prostu nie popsuły. Czy znowu czeka mnie oglądanie chujocieni . 🤷‍♀️Zobacz załącznik 1739803
Na rano mam ten drugi więc zobaczymy...
Dzisiaj juz mnie brzuch boli i chodzę jak bańka aż spodnie rozpinam 🫨 dzisiaj juz nie sikam ! Muszę się opić wody bo bardzo mało piłam 🫣🤣
Widać cień faktycznie 😎 zwłaszcza u gory

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry